Αθήνα

18 oC

σποραδικές νεφώσεις

Κάποιος… φούρνος γκρεμίστηκε! Ο Βαξεβάνης λέει πως είναι άδικη η επίθεση στη Γεννηματά για τη φωτογραφία στη Μόρια

Σε μια σπάνια και συλλεκτική στιγμή για την πολιτικο- δημοσιογραφική σύγχρονη ιστορία της χώρας ο εκδότης του “Documento” Κώστας Βαξεβάνης εκτιμά πως ήταν άδικη η επίθεση και κριτική στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, με αφορμή μια φωτογραφία ανάμεσα σε δεκάδες, που την δείχνει να χαιρετάει παιδάκια στη Μόρια, μέσα από το συρματόπλεγμα του Hot Spot.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ο Κ. Βαξεβάνης που έχει ασκήσει ουκ ολίγες φορές ακραία και σκληρή επίθεση στην Φ. Γεννηματά, ακόμη και με δημοσιεύματα- «χτυπήματα κάτω από τη ζώνη», σχολίασε, αναδημοσιεύοντας το άρθρο της «Εφημερίδας των Συντακτών»: «Συνυπογράφω. Αν συνέβη έτσι είναι άδικο για την Φώφη Γεννηματά».

Όσον αφορά στο δημοσίευμα της «ΕΦ.ΣΥΝ», αυτό φέρει τον τίτλο «Αδικη επίθεση» και ο αρθρογράφος Δ.Κ. γράφει μεταξύ άλλων:

«Μια φωτογραφία με τη Φώφη Γεννηματά να χαιρετά μικρά παιδιά πίσω από τα συρματοπλέγματα του Κέντρου Υποδοχής Προσφύγων στη Μόρια στάθηκε αφορμή μιας οξύτατης αλλά πέρα ώς πέρα άδικης επίθεσης που δέχτηκε μέσω των social media η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

Και ήταν άδικα έως και χυδαία τα όσα της καταλογίστηκαν, διότι η κ. Γεννηματά μπήκε μέσα στον χώρο, συνομίλησε με πρόσφυγες κάθε ηλικίας, με παιδάκια και τις μανάδες τους, προσπαθώντας να συμπαρασταθεί όσο είναι δυνατόν στο δράμα που περνούν στο κολαστήριο της Μόριας.

Ενα δράμα για το οποίο δεν ευθύνονται ούτε οι ίδιοι ούτε η κ. Γεννηματά. Αλλο, λοιπόν, η κριτική και άλλο η διαστρέβλωση. Ας είμαστε προσεκτικοί και προπάντων αξιόπιστοι».

Send this to a friend