Αθήνα

25 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αποκάλυψη Βαλλιανάτου για Ζακ Κωστόπουλο: Δεν πήγε να κλέψει αλλά για να προστατευθεί!

"Δεν πήγε να κλέψει αλλά για να προστατευθεί" υποστηρίζει για τον Ζακ Κωστόπουλο και τα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες για την απόπειρας ληστείας στον κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Ο γνωστός δικηγόρος, σε ανάρτησή του στο facebook, επισημαίνει μεταξύ άλλων, ότι ο άτυχος νεαρός που έχασε την ζωή του έξω από το κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας: "Mπήκε στο κατάστημα μέρα μεσημέρι στην Ομόνοια!!!!!(και κλειδώθηκε αυτόματα) όχι για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα" τονίζοντας, μάλιστα, ότι: "Οπτικό υλικό υπάρχει."

ΣΧΕΤΙΚΑ

Στην ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

Οποιος ξαναγράψει ή ξαναπεί "ο επίδοξος ληστής" για τον άγρια δολοφονημένο Ζακ θα διαψευσθεί τόσο εικτρά που θα ντρέπεται που υπάρχει. O Zακ μπήκε στο κατάστημα μέρα μεσημέρι στην Ομόνοια!!!!!(και κλειδώθηκε αυτόματα) όχι για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα. Οπτικό υλικό υπάρχει. Τα υπόλοιπα στις τρομερές δίκες που έρχονται, αρχίζοντας από την Τρίτη 25 Σεπτ. #tremete

Send this to a friend