• Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου
  • 16:35

Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Βασίλης Μιχαλολιάκος στο TheCaller: Η απόφαση για την Ευρωβουλή και η αντίδραση των εγγονών του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Μιχαλολιάκος βρέθηκε σήμερα στο στούντιο του TheCaller Web TV και μίλησε στην δημοσιογράφο Τόνια Ζαραβέλα για την πολιτική του πορεία, τον Πειραιά της καρδιάς του, αλλά και τις …ενστάσεις που είχαν τα εγγόνια του για την υποψηφιότητα του για την Ευρωβουλή.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Μιχαλολιάκος βρέθηκε σήμερα στο στούντιο του TheCaller Web TV και μίλησε στην δημοσιογράφο Τόνια Ζαραβέλα για την πολιτική του πορεία, τον Πειραιά της καρδιάς του, αλλά και τις …ενστάσεις που είχαν τα εγγόνια του για την υποψηφιότητα του για την Ευρωβουλή.

«Αυτό που κάνει τη δική μου παρουσία στο ευρωψηφοδέλτιο συναρπαστική είναι, βεβαίως, η σοβαρότητα των εκλογών, αλλά και το γεγονός ότι περιοδεύοντας σε ολόκληρη την Ελλάδα, συναντώ τις φίλες και τους φίλους μου από την ΟΝΝΕΔ. Είναι σαν να μην πέρασε μία ώρα, είναι η απόφασή μας να οδηγηθούμε εκ νέου σε μία προσπάθεια για την Νέα Δημοκρατία της καρδιάς μας», σχολίασε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος μιλώντας ζωντανά στο TheCaller και συνέχισε:

«Ξαναβιώνω αυτήν την αναγέννηση της Νέας Δημοκρατίας. Η Νέα Δημοκρατία ξαναγίνεται μεγάλη. Επιστρέφουν όλες και όλοι που έστω προσωρινά την εγκατέλειψαν. Πολλοί εξ' αυτών επιστρέφουν θυμωμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πολλοί εκείνοι που μου λένε ότι δεν θα ψήφιζα τίποτα, αλλά τώρα που κατεβαίνεις εσύ θα σε ψηφίσω. Είναι τιμητικό και συνάμα μία βαριά ευθύνη, αλλά είμαι αποφασισμένος να ανταποκριθώ». 

Στην ερώτηση γιατί τώρα, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ήταν αφοπλιστικός: «Γιατί νιώθε έτοιμος παρά ποτέ. Πιστεύω ότι όλα όσα αποκόμισα από τις θέσεις μου στη δημόσια ζωή, νιώθω ότι μπορώ να πάω στην Ευρωβουλή και να υπερασπιστώ με πάθος τα εθνικά μας συμφέροντα. Αν με ρωτήσετε ποια είναι αυτά: θα σας έλεγα να επιστρέψουν οι εταίροι μας την αξιοπρέπεια στη χώρα μας». 

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν θα μπορούσε παρά να αναφερθεί και στον αντίκτυπο, που θα έχουν οι Ευρωεκλογές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και τι σηματοδοτούν για τις εθνικές εκλογές. «Οι Ευρωεκλογές δεν είναι δημοσκοπήσεις. Είναι απόλυτη λαϊκή ετυμηγορία. Δεν πας να εκφράσεις τάση, ψηφίζεις. Πολύ περισσότερο όταν έχουμε μπροστά μας την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση, που ευτελίζει τους συνταξιούχους, που ευτελίζει τα κοινοβουλευτικά ήθη. Το μόνο που δεν κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι από τα εκλογικά κέντρα να μοιράζει 200-300 ευρώ μαζί με τα ψηφοδέλτια. Είναι μία κυβέρνηση που καλλιεργεί την Ελλάδα των χαμηλών προσδοκιών και αυτό εμένα με ενοχλεί ακόμη περισσότερο», υποστήριξε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Η αντίδραση των εγγονών του για την υποψηφιότητα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Μιχαλολιάκος μίλησε και για την αντίδραση των δύο μεγαλύτερων εγγονών του, που του χάρισε η λατρεμένη του κόρη Νόρα, όταν τους ανακοίνωσε ότι θα «κατέβει» για την Ευρωβουλή. «Τα δύο αγόρια της κόρης μου, γιατί έχει και μία μικρή κόρη που είναι φτυστή η ίδια, ήθελαν να γίνω δήμαρχος και πάλι, γιατί με είχαν ζήσει, το έβλεπαν στις παιδικές χαρές. Ο εγγονός μου ο Βασίλης μου είπε: Παππού δε γίνεται να γίνεις δήμαρχος για όλη την Ευρώπη; Αυτό το κρατάω πάντα, όπως κρατάω ότι για τα εγγόνια μου χρωστάω χρόνο. Τους υπόσχομαι ότι θα είναι η τελευταία μάχη για τις εκλογές. Θα τους αφιερωθώ».

Όπως αποκάλυψε κάθε βράδυ, μετά από δύο ώρες περπάτημα στους δρόμους του Πειραιά κάνει την αυτοκριτική του. «Κανείς πολιτικός ανεξαρτήτως ηλικίας, δεν επιτρέπεται να παραμένει στον δημόσιο βίο αν δεν μπορεί να δει στα μάτια τα παιδιά» κατέληξε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Λίγο πριν ολοκληρώσουμε τη συνέντευξη, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους νέους: «Νέος σημαίνει να πιστεύεις ότι θέλεις να αλλάξεις την κοινωνία προς το καλύτερο, να μπορείς να το αλλάξεις και να το πιστεύεις. Όταν φτάσει η ώρα του του απολογισμού θα πεις, τα άλλαξα όλα, όχι, αλλά άλλαξα πολλά».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Μιχαλολιάκου στο TheCaller Web TV και την Τόνια Ζαραβέλα:

Send this to a friend