Αθήνα

14 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ποια είναι η καθηγήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών που κάνει απεργία πείνας για να στηρίξει τον Κουφοντίνα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

CALLER'S CHOICE

Συλλεκτικό βίντεο! Ο Τσίπρας πάνω σε καρότσα λέει στους αγρότες: «Σας δίνουν υποσχέσεις και μετά στέλνουν ΜΑΤ»

Τραγική ειρωνεία το γεγονός, πως ως αντιπολίτευση ο Αλέξης Τσίπρας ανέβαινε πάνω στις καρότσες των αγροτών και έβγαζε «πύρινους» λόγους κατά της κυβέρνησης, που έλεγε ψέματα και «χτυπούσε» τους αγρότες...

Τραγική ειρωνεία το γεγονός, πως ως αντιπολίτευση ο Αλέξης Τσίπρας ανέβαινε πάνω στις καρότσες των αγροτών και έβγαζε «πύρινους» λόγους κατά της κυβέρνησης, που έλεγε ψέματα και «χτυπούσε» τους αγρότες.

Βέβαια, η κυβέρνηση Τσίπρα ήταν αυτή που και σήμερα ήρθε αντιμέτωπη με τους αγρότες, αφού σημειώθηκαν σοβαρές συμπλοκές αγροτών από την Κρήτη με δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με την περιοχή να θυμίζει πεδίο μάχης.

Αυτό που προκάλεσε την ένταση των αγροτών ήταν ότι στο υπουργείο δεν δέχτηκαν να δουν τους αγρότες, με κλούβες των ΜΑΤ να έχουν παραταχθεί μπροστά στην είσοδο του υπουργείου.

Μάλιστα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έκανε λόγο για «τραμπούκους», «ακραία στοιχεία» και «βανδαλισμούς». Μάλλον, ξέχασαν στον ΣΥΡΙΖΑ τον καιρό της… ανέφελης αντιπολίτευσης και των αφειδών υποσχέσεων που ο Αλέξης Τσίπρας ανεβασμένος σε καρότσα έλεγε ότι οι «σωτήρες του τόπου πρώτα δίνουν υποσχέσεις στους αγρότες και μετά στέλνουν τα ΜΑΤ».

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου
Οι Qimera σε ένα τραγούδι που πρέπει να ακούσεις (ΒΙΝΤΕΟ)
Δυνατό «χτύπημα» από την ΕΡΤ
Ποια είναι η καθηγήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών που κάνει απεργία πείνας για να στηρίξει τον Κουφοντίνα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 3 Μαρτίου
Ράδιο Αρβύλα»: Θετικός στον κορονοϊό ο Στάθης Παναγιωτόπουλος