Αθήνα

23 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

CALLER'S CHOICE

(ΒΙΝΤΕΟ) Όταν ο Τσίπρας «κατακεραύνωνε» την κυβέρνηση για τις αυξήσεις στα Μέσα Μεταφοράς!

Αποτελεί μια ακόμη ειρωνεία για την... δεύτερη φορά Αριστερά, αφού ο νυν πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που το 2011

Αποτελεί μια ακόμη ειρωνεία για την… δεύτερη φορά Αριστερά, αφού ο νυν πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που το 2011 «κατακεραύνωνε» την κυβέρνηση Παπανδρέου για τις αυξήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προχωρά από Δευτέρα και αυτός στην αύξηση του κομίστρου!

[adsense]

Ήταν το – όχι και τόσο μακρινό – 2011, όταν ο σημερινός πρωθυπουργός της χώρας περνούσε… ζωή και κότα στα έδρανα της αντιπολίτευσης, κατακεραυνώνοντας το ΠΑΣΟΚ τότε – και τη ΝΔ μετέπειτα – που ψήφιζαν τα «εθνοκτόνα Μνημόνια».

Από τα έδρανα της αντιπολίτευσης και ως επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας το 2011 ασκούσε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για τις αυξήσεις στις Αστικές Συγκοινωνίες. Περίπου 4,5 χρόνια μετά ο Τσίπρας ως πρωθυπουργός αυξάνει από Δευτέρα το εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς στο 1,40 ευρώ, από το 1,20…

[adsense]

Τί έλεγε όμως το 2011 ο Αλέξης Τσίπρας: «Ένας εργαζόμενος των 700 ευρώ θα θέλει για να πάει και να έρθει στη δουλειά του ετησίως ένα μηνιάτικο με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, και επιπλέον θα είναι πιο συμφέρον να μετακινείται κανείς με το αυτοκίνητό του, όταν κάνει διαδρομές πιο μικρές από τα 14 χλμ από ό, τι εάν παίρνει λεωφορείο, το έχει υπολογίσει το Ινστιτούτο Καταναλωτών. Ποιός λοιπόν διαλύει το δημόσιο σύστημα συγκοινωνιών, οι τζαμπατζήδες ή η πολιτική σας;».

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου
«Ρουκέτα» Λινού: Ίσως είναι καιρός να επιλέγουμε ποια θα είναι η παρέα μας αυτόν τον χειμώνα
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου
Τότε θα έρθει το lockdown! «Αν τα κρούσματα διπλασιαστούν και αυξηθούν ανεξέλεγκτα οι διασωληνώσεις…»
Κορονοϊός: O ένας πάνω στον άλλον στο Θέατρο Γης για να δουν τον Τσουβέλα
Έπεφταν σοβάδες και οι μοναχοί συνέχιζαν τη λειτουργία – Η στιγμή του σεισμού στο Άγιο Όρος