Αθήνα

15 oC

αραιές νεφώσεις

(BINTEO) ΠΑΣΟΚ παντού! Διασκεύασαν τον «ύμνο» του ΠΑΣΟΚ στο Voice για τον Μουζουράκη

Το ΠΑΣΟΚ τώρα και στο… The Voice, το talent show τραγουδιστών, που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ.

Τι ακριβώς έγινε; Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής του σόου και των λεγόμενων battles, οι Γιάννης Παντελαίος και Μάκης Τσιγάντες από την ομάδα Μουζουράκη αφού ολοκλήρωσαν την ερμηνεία τους τότε επιφύλαξαν μια έκπληξη στον coach Μουζουράκη.

«Άκου να δεις, αυτό  που μας έκανες θα το πληρώσεις», δήλωσαν οι Γιάννης Παντελαίος και Μάκης Τσιγάντες. Οι δύο παίκτες πλησίασαν τον coach και σε συνεννόηση με την ορχήστρα άρχισαν να τραγουδούν το γνώριμο τραγούδι του Μάνου Λοΐζου, «Καλημέρα Ήλιε», που είναι ο «ύμνος» του ΠΑΣΟΚ με παραλλαγμένους βέβαια τους στίχους.

«Είμαστε δύο, μα με μια φωνή, Καληνύχτα Πάνο Καληνύχτα», τραγούδησαν οι δυο τους προκειμένου να τον βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Ο τραγουδιστής θα έπρεπε να επιλέξει έναν από τους δύο να παραμείνει στο παιχνίδι. «Δηλαδή, αυτό το τραγούδι ήταν για το ΠΑΣΟΚ και εμένα έτσι; Πώς να το πάρω αυτό το σημάδι;», σημείωσε ο Π. Μουζουράκης.

Σημειώνεται, πάντως πως η Έλενα Παπαρίζου έβγαλε από τη δύσκολη θέση τον Π. Μουζουράκη, καθώς πάτησε το κουμπί του "steal" και έτσι πήρε στην ομάδα της τον Μάκη Τσιγάντε που αποχώρησε από την ομάδα του Μουζουράκη και έτσι έμειναν και οι δύο παίκτες στο παιχνίδι.