• Κυριακή, 20 Ιανουαρίου
  • 21:18

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Πρωτοφανής αγριότητα διαδηλωτή που γρονθοκοπεί μετά μανίας αστυνομικό και δε συλλαμβάνεται!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει την «ωμή» αγριότητα ενός διαδηλωτή κατά αστυνομικού, σε συγκέντρωση στην οδό Τσιμισκή, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας για την επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία.

Στο βίντεο που ανήρτησε στο Facebook ο δικηγόρος Θάνος Καρατσιώλης, φαίνεται ξεκάθαρα ένας διαδηλωτής να γρονθοκοπεί ανελέητα στο πρόσωπα έναν αστυνομικό της ΥΜΕΤ.

Λίγο αργότερα ο διαδηλωτής απομακρύνεται χωρίς να συλληφθεί!


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η ευθύνη για το πρωτοφανές περιστατικό δεν βαρύνει τις δυνάμεις της ΥΜΕΤ αλλά τις δυνάμεις της Ασφάλειας. Οι λιγοστοί αστυνομικοί των ΜΑΤ δεν μπόρεσαν να εμποδίσουν την είσοδο 50 διαδηλωτών στο αίθριο του εμπορικού κέντρου.

Αξιωματικός της ΓΑΔΘ δήλωσε στο thestival ότι το τμήμα ενημέρωσης της Ασφάλειας δεν ενημέρωσε έγκαιρα τις δυνάμεις των ΜΑΤ και έτσι οι διαδηλωτές αιφνιδίασαν τους αστυνομικούς της ΥΜΕΤ. Ο ίδιος αξιωματικός αναφέρει ότι τη στιγμή που ο διαδηλωτής γρονθοκόπησε τον αστυνομικό δεν μπορούσε να γίνει σύλληψη. Έπρεπε οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να εντοπίσουν και να ταυτοποιήσουν τον δράστη.

Send this to a friend