Αθήνα

9 oC

αραιές νεφώσεις

Βρέθηκε ο εγγονός του Χίτλερ; Ο 62χρονος που ισχυρίζεται ότι είναι απόγονος του ηγέτη των Ναζί

Ο 62χρονος Philippe Loret από τη Γαλλία ισχυρίζεται ότι είναι απόγονος του Γερμανού δικτάτορα, Χίτλερ.

Μάλιστα έχει δώσει σάλιο ώστε να ελεγχθεί με τα θραύσματα του κρανίου του Αδόλφου που φυλάσσονται σε θησαυροφυλάκιο της Ρωσίας.

Ισχυρίζεται ότι η γιαγιά του Charlotte Lobjoie είχε κρυφή ερωτική σχέση με τον Χίτλερ όταν εκείνος υπηρετούσε ως δεκανέας στη Γαλλία το 1916. Μάλιστα, αναφέρει ότι την αποκάλυψη έκανε ο πατέρας του, ο οποίος πήρε τα έξι αδέρφια του και τους είπε: «Παιδιά, έχω κάτι να σας πω. Ο παππούς σας είναι ο Αδόλφος Χίτλερ».

Όπως αναφέρει, η γιαγιά του είχε αποκαλύψει ότι ο Χίτλερ ήταν καλός εραστής της και της είχε συμπεριφερθεί με όμορφο τρόπο. Επίσης, τονίζει ότι ο γιος μηχανικού του βρετανικού στρατού Leonard Wilkes, είχε γράψει στο ημερολόγιό του το 1944: «Ενδιαφέρουσα μέρα σήμερα. Επισκέφτηκα το σπίτι όπου έζησε ο Χίτλερ ως δεκανέας στον τελευταίο πόλεμο, είδα τη γυναίκα που έκανε ένα μωρό μαζί του και μου είπε πως το μωρό, ένας γιος, πολεμά τώρα με τον γαλλικό στρατό κατά των Γερμανών».

Το κρατικό κανάλι της Ρωσίας, NTV, επιβεβαίωσε μάλιστα πως δείγμα από το σάλιο του Loret θα αποσταλεί στη Μόσχα για να ελεγχθεί με αυτά που θεωρούνται πως είναι τα απομεινάρια του Χίτλερ.

«Υπάρχουν πάντα αμφιβολίες, αν όμως το τεστ DNA είναι αρνητικό, τότε δεν υπάρχει κάτι να κάνεις. Αν είναι θετικό, οι σκέψεις μου θα επιβεβαιωθούν. Ουσιαστικά, κάθε αποτέλεσμα θα είναι καλό, καθώς θα είναι κάποιο αποτέλεσμα. Αν είναι αρνητικό, θα πρέπει να βρω ποιος ήταν ο αληθινός παππούς μου. Το μόνο που θέλω είναι να μάθω την αλήθεια. Είναι μια αναζήτηση για την αλήθεια».

Βέβαια, πολλοί ειδικοί αμφισβητούν πως τα απομεινάρια που έχουν οι Ρώσοι ανήκουν στον Χίτλερ, καθώς σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Κονέκτικατ τα θραύσματα ανήκουν σε γυναίκα κάτω των 40 ετών. Οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο 62χρονος να μην μάθει ποτέ την αλήθεια.

Send this to a friend