Αθήνα

17 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Απασφάλισε» ο Βερύκιος! Απάντησε σε Τσίπρα και «κάρφωσε» Χατζηνικολάου: «Ο Νικολάκης λέει πολλά με τον Αλεξάκο»

«Απασφάλισε» ο Βερύκιος! Απάντησε σε Τσίπρα και «κάρφωσε» Χατζηνικολάου: «Ο Νικολάκης λέει πολλά με τον Αλεξάκο»

Τη δική του απάντηση στα όσα είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον Νίκο Χατζηνικολάου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε χθες στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, έδωσε μέσω του Happy Day και ο δημοσιογράφος του Alpha Δήμος Βερύκιος.

«Άκουγα κι ένα συνάδελφό σας κ. Χατζηνικολάου να λέει ότι φέτος το Πάσχα ήταν Ιούλιος των Capital Controls. Σιγά ρε παιδιά; Εγώ κυκλοφόρησα, βγήκα έξω, είδα τη μεγαλύτερη έξοδο των τελευταίων επτά ετών», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

«Τι μου λέτε παιδιά; Δεν παίζεις ωραία Αλέξη μου.Ένας συνάδελφός σας ο Δήμος Βερύκιος; Δεν είναι ένας συνάδελφός σας. Είμαι ο Δήμος Βερύκιος. Απορώ, ξέχασες το όνομά μου Αλέξη; Ε Αλέξη; Ααα… ζαβολιάρης είσαι. Αχ Αλέξη μου, γλυκέ μου Αλέξη. Δεν ξέρω τι είδες εσύ στο δρόμο για την Κέρκυρα με το αεροπλάνο από πάνω τον καινούριο δρόμο, γιατί τον δρόμο αυτό με τις ιδεοληψίες της αριστεράς εμείς τον πολεμήσαμε, μην το ξεχνάς. Όταν κάποιοι άλλοι τον χάραζαν και κάποιοι άλλοι έβαλαν την πρώτη μπουλντόζα για να φτάσουμε εσύ να κόβεις την κορδέλα. Δεν ξέρω τι είδες στον δρόμο προς την Κέρκυρα, ξέρω τι δείχνουν οι αριθμοί. Ξέρω τι δείχνουν τα στοιχεία που αποτυπώνουν την ωμή πραγματικότητα. Χθες είπα ότι η αγορά έδειξε ότι το Πάσχα του 2017 είναι στα ίδια επίπεδα -η αγορά- με τον Ιούλιο του 2015 που είχαμε τα Capital Controls», τόνισε αρχικά ο Δ. Βερύκιος.

«Σαφώς και πρέπει να βλέπουν Happy Day, γιατί το Happy Day είναι η μεγάλη πρωινή τηλεοπτική παρέα, αυτή που περιφρόνησε ο φίλος μου ο Νίκος που την είπε εκπομπή και παρέα μόδας. Αυτοί όλοι που τη λοιδόρησαν, αυτοί όλοι που τη χτύπησαν, τα παιδιά τα ανέμελα που βρέθηκαν στον προθάλαμο της εξουσίας… Άκου λοιπόν φίλε Αλέξη. Από τις εβδομαδιαίες αυξομοιώσεις της διαφημιστικής πίτας, καταλαβαίνεις που και πως κινείται η αγορά. Πως πήγαν δηλαδή οι εισπράξεις της προηγούμενης εβδομάδας. Σε πληροφορώ λοιπόν Αλέξη μου ότι τον μήνα Απρίλη η διαφημιστική πίτα μειώθηκε στο επίπεδο του Ιουλίου του 2015.

Δεν ξέρω εκείνη την ώρα ο αγαπητός Νίκος τι είχε στο μυαλό του, αλλά αν ρωτήσει τον Στέργιο τον αδερφό του που διαχειρίζεται τα οικονομικά, θα του δώσει αυτό το στοιχείο. Για ρώτα Αλέξη μου τον αδερφό του φίλου σου του Νίκου Χατζηνικολάου να σου πει ποια είναι τα έσοδα. Ξέρετε τι έχετε πάθει εσείς τα παιδιά της εξουσίας; Ζείτε σε μια εικονική πραγματικότητα», συνέχισε ο ίδιος.

«Ο Τσίπρας πήγε στο στούντιο με τη σιγουριά ότι ο μονόφθαλμος κυριαρχεί ανάμεσα στους τυφλούς. Ο εκνευρισμός του Χατζηνικολάου ήταν στημένος. Ο Νίκος παλιά καραβάνα, ανέβασε… και ο άλλος έπαιξε. Είναι και τσαχπινογαργαλιάρης, παίζει με αυτά τα θέματα, show κάνει!

Ο Νικολάκης πολλά μπορεί να λέει με τον Αλεξάκο! Όταν όμως μπαίνει μέσα συνοφρυωμένος και μελαγχολικός ο Στέργιος, εκεί φεύγουν τα πολλά πολλά…

Δεν τολμάει ούτε ένας από την καμαρίλα του Τσίπρα να με πάρει τηλέφωνο! Κατουριούνται πάνω τους! Έμαθα έγινε ένα σούσουρο, όλα πίσω από την πλάτη μου. Αυτή είναι η δύναμή μου.

Θα του απαγορεύσει η Μπέτυ να βλέπει Happy Day γιατί του αρέσουν οι καστανές…», κατέληξε ο Δήμος Βερύκιος.

Send this to a friend