Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ζαχαριάδης στο TheCaller: Mου λένε ότι από κοντά είμαι διαφορετικός – Δεν αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου ως ισόβιο πολιτικό

Στην κάμερα του TheCaller WEB TV και τον αρχισυντάκτη του TheCaller Κωστή Μοσχολιό μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής του Βόρειου Τομέα της Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Στην κάμερα του TheCaller WEB TV και τον αρχισυντάκτη του TheCaller Κωστή Μοσχολιό μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής του Βόρειου Τομέα της Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Αρχικά ο κ. Ζαχαριάδης μίλησε για τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα της εκλογικής του περιφέρειας, δίνοντας βάση στο τι πρέπει να γίνει στην περιοχή για να αλλάξει προς το καλύτερο.

Χαρακτήρισε ως «λυπηρό και στενάχωρο» το ότι δεν θα γίνει debate πολιτικών αρχηγών, αλλά- όπως είπε- ο κ. Ζαχαριάδης: «Εμείς θέλουμε κάθε μέρα να γίνεται debate… φανερή η προσπάθεια της ΝΔ να κερδίσει κρυπτόμενη. Εμείς ζητάμε debate αλλά ο κ. Μητσοτάκης το αρνείται…».

Ισχυρίστηκε πως «το πρόγραμμα της ΝΔ είναι ατεκμηρίωτο και ακοστολόγητο» και κατά τη γνώμη του «υπάρχει και μια κρυφή ατζέντα», σε αντίθεση, όπως ανέφερε, με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, ο κ. Ζαχαριάδης είπε πως «είναι νωπές οι μνήμες από την Ελλάδα των συσσιτίων του 2012-15, την Ελλάδα που απέλυσε σχολικούς φύλακες, αλλά και τους 2.500 απολυμένους στην ΕΡΤ, και αυτά ήταν κρυφή ατζέντα».

«Δεν μας λέει από πού θα βρει τα λεφτά για να μειώσει τη φορολογία, όταν συμβαίνει αυτό ή έχεις κρυφή ατζέντα ή δεν θα το πράξεις αυτό που λες», σχολίασε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

«Για κάθε 5 νοσηλευτές θα προσλαμβάνεται 1, αλλά οι νοσηλευτικές υπηρεσίες θα είναι καλύτερες, λέει η ΝΔ, πείτε μου πως είναι λογικό αυτό;», διερωτήθηκε ο ίδιος και ξεκαθάρισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πάει για τη νίκη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου: «Δεν δίνουμε τη μάχη ούτε για να μειώσουμε τη διαφορά ούτε για να χάσουμε με αξιοπρέπεια».

Κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν και να μην επιλέξουν την αποχή και υποστήριξε πως «στην επιλογή των αριστερών και προοδευτικών πολιτών της χώρας από το 2012 και μετά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πρώτη επιλογή».

Ερωτηθείς για τη ρήξη Γεννηματά-Βενιζέλου και αν προβλέπεται σύγκλιση με το ΚΙΝΑΛ μετεκλεγοικά ο κ. Ζαχαριάδης απάντησε: «Εμείς κρίνουμε πολιτική, είχε στρατηγική σύμπλευσης και συνάντησης με τη ΝΔ ο κ. Βενιζέλος, το θέμα είναι αν έχει αλλάξει στρατηγική το ΠΑΣΟΚ…».

Κλείνοντας τη συνέντευξη ο κ. Ζαχαριάδης μίλησε για τον εαυτό του πίσω από τις κάμερες και την καθημερινότητά του, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Επειδή γυρίζω παντού λόγω προεκλογικής εκστρατείας, μου λένε ότι από κοντά είμαι διαφορετικός… Λίγο το σακάκι, λίγο το στήσιμο, ο λόγος, η κάμερα, η αυστηρότητα, το ότι δεν χαμογελάω, έχει διαμορφωθεί μια διαφορετική εικόνα... Είμαι βιολόγος, για μένα οι σπουδές δεν έχουν τελειώσει, δεν αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου ως έναν ισόβιο πολιτικό, ασχολούμαι με την επιστήμη μου, διαβάζω, ενημερώνομαι, πηγαίνω σινεμά, βγαίνω με φίλους και συζητάμε και εκτός πολιτικής θέματα και προσπαθώ να αθλούμαι!».

Send this to a friend