Αθήνα

9 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ζωάρα για τον μικρό Χέφνερ! Μεγάλωσε με τα «κουνελάκια» και κληρονομεί εκατομμύρια ο γιος του θρυλικού Playboy

Πλουσιότερος κατά περίπου 14 εκατομμύρια ευρώ έγινε εν μια νυκτί ο «μικρός πρίγκιπας».

Ο λόγος για τον Χιου Χέφνερ, Κούπερ, ο οποίος έχει ήδη αναλάβει τη θέση του creative director στο περιοδικό με στόχο ννα προσελκύσει νεανικό κοινό.

Ο Χιου Χέφνερ πίστεψε για πολλούς λόγους στη δυναμική του γιου του. Για την ένταξή του στον στρατό, την αγάπη του για τις όμορφες γυναίκες και την ενασχόλησή του με τη θρυλική επιχείρηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κούπερ… «εκσυγχρόνισε» το περιοδικό, εισάγοντάς το στον κόσμο των social media και κάνοντάς το δημοφιλές μέσο στο Instagram και στο Facebook.

Η παιδική και εφηβική ηλικία του μικρού Χέφνερ, ωστόσο, ήταν διαφορετική από τα περισσότερα αγόρια. Καθημερινά έβλεπε και έκανε παρέα με δεκάδες «κουνελάκια» που ζούσαν στην έπαυλή μαζί του και κυκλοφορούσαν με άκρως σέξι ρούχα.

Από την άλλη, τα πλούσια πάρτι και οι γνωριμίες του με διασημότητες ήταν μέρος της καθημερινής του ζωής από όταν ήταν μικρός. «Όταν ο μπαμπάς διοργάνωνε τα πιο «τρελά» πάρτι, το καλοκαίρι και τις απόκριες, η ασφάλεια έκανε μπέιμπι - σίτινγκ για να σιγουρευτεί ότι ο αδερφός μου και εγώ μέναμε στο σπίτι», είχε πει παλαιότερα ο Κούπερ στη New York Post.

Πέρα από τις εντυπωσιακές playmates που κυκλοφορούσαν στο σπίτι, ο Κούπερ αναφέρει ότι θυμάται το σπίτι του πατέρα του σαν σκηνικό ταινίας Ιντιάνα Τζόουνς.Ανεξερεύνητα σπήλαια, ζωολογικός κήπος με εξωτικά ζώα και κρυφτό στο ιδιωτικό δάσος της έπαυλης ήταν μόλις μερικά στοιχεία της καθημερινότητάς του, που άλλα παιδιά μόνο να ονειρευτούν μπορούσαν.

View this post on Instagram

Mini tux from the '90's #family #throwbackthursday

A post shared by Cooper Hefner (@cooperhefner) on

Η ενασχόλησή του με την οικογενειακή επιχείρηση ξεκίνησε όταν έγινε 21 ετών, όμως ο ίδιος αποχώρησε για ένα διάστημα το 2016 αφού ήρθε σε κόντρα με τα ετεροθαλή του αδέλφια. Κατά τη διάρκεια της απουσίας του, η διεύθυνση του Playboy πήρε την απόφαση να μη δημοσιεύει πλέον γυμνές φωτογραφίες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τη δραματική πτώση των πωλήσεων. Τον Ιανουάριο του 2017 μπήκε στη στρατιωτική βάση της Καλιφόρνια, παίρνοντας παράδειγμα από τον πατέρα του, ο οποίος είχε υπηρετήσει το πεζικό το '40. Ο ίδιος επίσης φοιτά σε σχολή τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Τσάπμαν, ενώ έχει κάνει δωρεές εκατομμυρίων σε σχολεία της Καλιφόρνια.

View this post on Instagram

Until next time, Munich

A post shared by Cooper Hefner (@cooperhefner) on

Όπως είχε γράψει το US Weekly ήδη από το 2013, η περιουσία ύψους 43 εκατομμυρίων δολαρίων του Χιου Χέφνερ θα μοιραστεί ανάμεσα στα τέσσερα παιδιά του, στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, καθώς και μια λίστα φιλανθρωπικών οργανώσεων που στήριζε ο ιδρυτής του Playboy. Ο Κούπερ πάντως υπολογίζεται ότι θα κληρονομήσει περιουσία ύψους 14 εκατ. δολαρίων...

Send this to a friend