• Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου
  • 02:39

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Φρίκη στην Αγγλία! 8χρονος βίασε τον συμμαθητή του μέσα στο δωμάτιο του

Συγκλονίζει η υπόθεση βιασμού 8χρονου αγοριού στο δωμάτιο του από τον φίλο του, στην Αγγλία. Σύμφωνα με τη μητέρα και όσα δήλωσε στο BBC, είχε καλέσει δύο φίλους του γιου της στο σπίτι για να παίξουν lego.

Όταν ανέβηκαν στο δωμάτιο, το ένα αγοράκι τοποθέτησε μια καρέκλα πίσω από την πόρτα και έκλεισε τις κουρτίνες. Στη συνέχεια τον βίασε και του ζήτησε να μην πει τίποτα στους γονείς του. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η μητέρα στο Victoria Derbyshire Show του BBC, είχε προσπαθήσει ακόμη 4 φορές να τον βιάσει.

Το ίδιο βράδυ η μητέρα παρατήρησε ότι ο γιος της δεν ήταν καλά και του ζήτησε να της πει τι συνέβη. Ο οκτάχρονος αποκάλυψε την αλήθεια και αμέσως η μητέρα το ανέφερε στην αστυνομία. Μάλιστα, οι αστυνομικοί της απάντησαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι επειδή ο δράστης ήταν κάτω από την ηλικία της ποινικής υπαιτιότητας.

«Εκείνο το βράδυ δεν ήταν ο εαυτός του. Είπε ότι απλά δεν ήθελε να είναι εδώ πια. Μου είπε ότι πόναγε επειδή κάποιος του έκανε κακό.

Σοκαρίστηκα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν σταμάτησε να κλαίει. Ήταν σε τέτοια κατάσταση που δεν ήξερα τι να κάνω. Το επόμενο πρωί επικοινώνησα με το σχολείο και την αστυνομία. Ενημερώσαμε το σχολείο ότι δεν ήθελε να πάει ξανά και ότι δεν θέλαμε να συναντήσουμε την οικογένεια του αγοριού.

Η αστυνομία μας είπε ότι ανέκριναν το αγόρι αλλά επειδή ήταν κάτω από την ηλικία της ποινικής δίωξης δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Είναι πολύ δύσκολο να δεχτείς ότι κάτι τρομακτικό μπορεί να συμβεί και δεν υπάρχουν κυρώσεις. Μου φαίνεται εντελώς λάθος.ποιος θα πίστευε ότι ένα παιδί είναι ικανό να κάνει κάτι τέτοιο; Σίγουρα δεν υποψιάστηκα ότι ένα παιδί θα μπορούσε να το κάνει. Σε κάνει να υποπτεύεσαι όλα τα άλλα παιδιά και τις οικογένειές τους. Πιστεύω ότι υπάρχει άγνοια για αυτό το θέμα. Θα μπορούσε να συμβέί στο παιδί σας».

Send this to a friend