Αθήνα

24 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Οι 11 προτάσεις Τσίπρα για έξοδο από την κρίση – Προσλήψεις σε υγεία-παιδεία, μείωση φόρων και στήριξη της εργασίας

ΔΙΕΘΝΗ

Οι Ευρωπαίοι «διώχνουν» την Βρετανία με κάθε τρόπο: Ανέβασαν φωτογραφία με τη σημαία της ΕΕ και ένα αστέρι λιγότερο

Την ώρα που το Ηνωμένο Βασίλειο καλείται να σεβαστεί την βούληση των πολιτών του, οι Ευρωπαίοι δείχνουν με κάθε τρόπο πως μετά το δημοψήφισμα η χώρα δεν είναι ευπρόσδεκτη στην ΕΕ. [adsense] Την ώρα της Συνόδου Κορυφής, στο επίσημο προφίλ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αναρτήθηκε η σημαία της ΕΕ με ένα κενό ανάμεσα στα δώδεκα κίτρινα […]

Την ώρα που το Ηνωμένο Βασίλειο καλείται να σεβαστεί την βούληση των πολιτών του, οι Ευρωπαίοι δείχνουν με κάθε τρόπο πως μετά το δημοψήφισμα η χώρα δεν είναι ευπρόσδεκτη στην ΕΕ.

[adsense]

Την ώρα της Συνόδου Κορυφής, στο επίσημο προφίλ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αναρτήθηκε η σημαία της ΕΕ με ένα κενό ανάμεσα στα δώδεκα κίτρινα αστέρια που συμβολίζουν τα ιδανικά της ενότητας, της αλληλεγγύης και της αρμονίας μεταξύ των λαών της Ευρώπης.

Την ίδια στιγμή, με ψήφισμά του το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καλεί την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου να σεβαστεί την επιθυμία των Βρετανών πολιτών μέσω της ταχείας και συνεπούς εφαρμογής της διαδικασίας αποχώρησης, κατ’ αρχάς με την ενεργοποίηση του άρθρου 50 της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΣΕΕ) το συντομότερο δυνατό, ώστε να καταστεί δυνατή η άμεση έναρξη της διαδικασίας αποχώρησης και των διαπραγματεύσεων.

simaia-ee

Βρετανία-Κορονοϊός: Πρόστιμο έως και 11.000 ευρώ σε όσους παραβιάζουν τους κανόνες
Βρετανία: Πιθανό ένα 2ο lockdown σε όλη τη χώρα
Ερντογάν για Μεσόγειο: «Θα υπερασπιστούμε ύδωρ και γη»
Ροσάνα Ροσάντα: Πέθανε η εμβληματική προσωπικότητα της ιταλικής αριστεράς
Γερμανία: Στους δρόμους χιλιάδες άνθρωποι – Κάλεσαν την Ευρωπαϊκή Ενωση να υποδεχθεί αιτούντες άσυλο από τη Λέσβο
Σοκ στη Γαλλία: Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων – 10.569 σε ένα 24ωρο