Αθήνα

29 oC

σποραδικές νεφώσεις

Αδιανόητο: Δημοπράτησε μέσω social media την 17χρονη κόρη του και την πούλησε για 500 αγελάδες κι αυτοκίνητα!

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση ενός πατέρα στο Σουδάν, ο οποίος πούλησε την 17χρονη κόρη του μέσω social media.

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση ενός πατέρα στο Σουδάν, ο οποίος πούλησε την 17χρονη κόρη του μέσω social media.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, ο πατέρας της έκανε ανάρτηση στο facebook ζητώντας προσφορές από αγοραστές για να τους πουλήσει την κόρη του. Μάλιστα, για να τους δελεάσει εγγυήθηκε ότι ήταν παρθένα καθώς δεν είχε στο παρελθόν ερωτικές επαφές με άντρες.

Συνολικά 5 άνδρες του κατέθεσαν χρηματικές προτάσεις και τελικά ο πατέρας επέλεξε εκείνον που του πρόσφερε 500 αγελάδες, τρία αυτοκίνητα και περίπου 9.000 ευρώ σε μετρητά.

Ανθρωπιστικές οργανώσεις αντέδρασαν, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που επιτέθηκαν κατά της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, που απάντησε πως διέγραψε την ανάρτηση μόλις αντιλήφθηκε το περιεχόμενο της.

Σημειώνεται ότι στην αφρικανική χώρα, το φαινόμενο των «δημοπρασιών» ανήλικων γυναικών από τις οικογένειές τους με υλικά ανταλλάγματα είναι συνηθισμένη πρακτική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τελικά η ανήλικη κοπέλα παντρεύτηκε τον επιχειρηματία.

Send this to a friend