Αθήνα

25 oC

ελαφρές νεφώσεις

Άνοιξε το παράθυρο να βοηθήσει μια ζητιάνα με το μωρό της και την «έσφαξαν»...

Να βοηθήσει ήθελε και κατέληξε νεκρή μια γυναίκα στη Βαλτιμόρη που πήγε να δώσει χρήματα σε μια ζητιάνα και μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου.

Να βοηθήσει ήθελε και κατέληξε νεκρή μια γυναίκα στη Βαλτιμόρη που πήγε να δώσει χρήματα σε μια ζητιάνα και μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου.

Η άτυχη Jacquelyn Smith βρισκόταν με τον σύζυγό της στο αυτοκίνητο όταν σε μια διασταύρωση παρατήρησε μια γυναίκα που κρατούσε ένα παιδί στην αγκαλιά της και ένα χαρτόνι που έγραφε «παρακαλώ βοηθήστε με να ταΐσω το παιδί μου».

Δίπλα της βρισκόταν και ένας άνδρας, στον οποίο η κυρία Smith δεν έδωσε μεγάλη σημασία. Όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε σε έναν σηματοδότη, η γυναίκα το πλησίασε και η κυρία Smith άνοιξε το παράθυρο για να τη βοηθήσει προσφέροντάς της λίγα χρήματα.

Ο άνδρας που ήταν μαζί με τη ζητιάνα άπλωσε το χέρι του και προσπάθησε να αρπάξει το πορτοφόλι της κυρίας Smith. Εκείνη δεν το άφηνε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να τη μαχαιρώσει στο στήθος.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τις αρχές, πρόκειται για μια καλοστημένη παγίδα με δράστες μια 20χρονη γυναίκα και έναν 30χρονο άνδρα που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη και την ευαισθησία ανυποψίαστων ανθρώπων.

Με αφορμή το τραγικό αυτό περιστατικό η δήμαρχος της Βαλτιμόρης, Catherine Pugh επέστησε την προσοχή στους πολίτες λέγοντας πως θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με τους επαίτες και να μην παρασύρονται.

Send this to a friend