Αθήνα

23 oC

σποραδικές νεφώσεις

Ανθρώπινο χέρι εντοπίστηκε στην κοιλιά καρχαρία! Αναγνωρίστηκε από τη βέρα που φορούσε

Ένα ανθρώπινο χέρι, καθώς και ένα τμήμα ανθρώπινου ώμου εντοπίστηκαν στην κοιλιά καρχαρία στο νησί Ρεουνιόν της Γαλλίας.

Ένα ανθρώπινο χέρι, καθώς και ένα τμήμα ανθρώπινου ώμου εντοπίστηκαν στην κοιλιά καρχαρία στο νησί Ρεουνιόν της Γαλλίας.

Τα ανθρώπινα μέλη εντοπίστηκαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Le Figaro, από επιστήμονες του Κέντρου Ασφάλειας ενάντια σε Καρχαρίες που πραγματοποιούν αυτοψία σε σελαχίμορφα που αλιεύουν, όταν αυτά ξεπερνούν τα τρία μέρα. Τα θαλάσσια ζώα αλιεύτηκαν τη Δευτέρα και την Τρίτη, στα πλαίσια προγράμματος ελέγχου πληθυσμού των καρχαριών για τη μείωση του κινδύνου ατυχημάτων στη Ρεουνιούν.

Οι τεχνικοί του Κέντρου έκαναν εξετάσεις DNA σε δείγμα που πήραν από το χέρι, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τον άνθρωπο που έχασε τη ζωή του στη θάλασσα. Σύμφωνα με πηγή που έχει γνώση του φακέλου της υπόθεσης, η σύζυγος ενός τουρίστα από τη Σκωτία που δήλωσε την εξαφάνισή του το ίδιο διάστημα, φέρεται να αναγνώρισε το δαχτυλίδι που βρέθηκε στο χέρι, ως τη βέρα του γάμου τους.

Ο 44χρονος άνδρας εξαφανίστηκε ενώ κολυμπούσε στον κόλπο Ερμιτάζ στη δυτική πλευρά του νησιού.

Όταν η σύζυγός του είδε πως ο άτυχος άνδρας δεν επέστρεφε στην ακτή ειδοποίησε τις αρχές, που ερεύνησαν την περιοχή χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά, τα μέλη του 44χρονου εντοπίστηκαν στο στομάχι του καρχαρία τίγρη, ο οποίος και αλιεύτηκε 7 χιλιόμετρα από το σημείο όπου εξαφανίστηκε ο άτυχος τουρίστας.

Send this to a friend