Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Απόλυτη φρικαλεότητα - Μαχαίρωσαν 26χρονο με... 70 μαχαιριές για την σεξουαλική τους φαντασίωση!

Απόλυτη φρικαλεότητα - Μαχαίρωσαν 26χρονο με... 70 μαχαιριές για την σεξουαλική τους φαντασίωση!

Μια σεξουαλική φαντασίωση που ξεπερνά ανθρώπινο νου έλαβε χώρα τον περασμένο μήνα με το άγριο μαχαίρωμα ενός κομμωτή όπως παραδέχθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι στο δικαστήριο!

Συγκεκριμένα, ο Τρέντον Τζέιμς Κορνέλ-Ντουρανλό δέχθηκε περίπου 70 μαχαιριές στο διαμέρισμά του στο Σικάγο, και μάλιστα με τόση μανία, που σχεδόν αποκεφαλίστηκε. Δράστης ο εραστής του καθηγητής Γουίνχαμ Λάθαμ, 46 ετών, που παραδέχθηκε πως εδώ και μήνες είχε στενή επικοινωνία μέσω ίντερνετ με τον 56χρονο Άντριου Γουόρεν, σχετικά με το πώς θα πραγματοποιήσουν την σεξουαλική τους φαντασίωση πως θα σκοτώσουν κάποιον και μετά θα αυτοκτονήσουν.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Λάθεμ πλήρωσε το εισιτήριο του Γουόρεν για να έρθει στις ΗΠΑ και τον παρέλαβε από το αεροδρόμιο, λίγες ημέρες πριν από το φόνο. Την προηγούμενη ημέρα, του έκλεισε ένα δωμάτιο κοντά στο διαμέρισμα του φόνου. Το θύμα, 26 ετών, κοιμόταν στο διαμέρισμα του Λάθεμ, όταν ο δεύτερος έβαλε μέσα τον διαδικτυακό του φίλο και συνεργό, προσέχοντας ώστε να μην τον ξυπνήσουν. Ο 56χρονος Γουόρεν στεκόταν στην πόρτα, ενώ ο Λάθεμ κάρφωνε το μαχαίρι στο λαιμό του θύματος. Του ζήτησε μάλιστα να καταγράψει τη σκηνή σε βίντεο από εκεί που στεκόταν, κάτι που πάντως δεν έγινε. Όταν το θύμα ξύπνησε και προσπάθησε να αντισταθεί ο Γουόρεν τον χτύπησε με μια λάμπα για να μην φωνάζει και έφερε από την κουζίνα δύο ακόμα μαχαίρια, με τα οποία άρχισε και εκείνος να τον μαχαιρώνει.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, το γιατί δεν ακολούθησαν έως τέλους το σχέδιό τους, δηλαδή να αυτοκτονήσουν αμέσως μετά την πράξη τους, παραμένει αδιευκρίνιστο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Αντίθετα, οι δύο δράστες έφυγαν από τον τόπο του εγκλήματος περίπου μία ώρα μετά το φόνο και τελικά παραδόθηκαν στις αρχές μερικές ημέρες μετά.

Send this to a friend