• Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου
  • 23:03

Αθήνα

6 oC

ψιχάλες

Ασύλληπτη κτηνωδία στη Λευκωσία: Κατέσφαξε τον σκύλο της φίλης της

Συγκλονίζει η υπόθεση που εκδικάζεται αυτές τις ημέρες από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», στις 6 Φεβρουαρίου το 2017 περί τις 23:00, 42χρονη μετέβη στην οικία γειτόνισσας της με σκοπό να συζητήσουν σε σχέση με τον σκύλο της, καθότι αυτός είχε δαγκώσει τον 10χρονο γιο της το προηγούμενο βράδυ, κάτι που είχε επαναληφθεί και κάποιες άλλες φορές.

Ο σκύλος την ίδια εκείνη ώρα γάβγιζε και έτσι η ιδιοκτήτρια τον μετέφερε στην κουζίνα προκειμένου να μην ενοχλεί, ωστόσο η κατηγορούμενη την ακολούθησε, οπότε ανασύροντας ένα κουζινομάχαιρο από την τσάντα της, μαχαίρωσε δύο φορές τον σκύλο, επιφέροντας τον θανατηφόρο τραυματισμό του άτυχου ζώου.

Όπως αναφέρει ο «Π», το μαχαίρι είχε λεπίδα μήκους 32,5 εκατοστά, ενώ στη τσάντα διαπιστώθηκε ότι έφερε και δεύτερο μαχαίρι των ίδιων διαστάσεων.

Το δικαστήριο, παρόλο που αναγνώρισε τη φρικαλεότητα της πράξης της 42χρονης και έκανε λόγο για πρωτοφανή βιαιότητα, δεν μπόρεσε να της επιβάλει ουσιαστική τιμωρία λόγω των προσωπικών της συνθηκών. Συγκεκριμένα, έχει δύο ανήλικα παιδιά πάσχοντα από αυτισμό, ενώ η ίδια είναι εθισμένη στο αλκοόλ και αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα για τα οποία το καλοκαίρι του 2012 είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί για περίπου ένα μήνα στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας.

Send this to a friend