Αθήνα

13 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

Αστροναύτης του Apollo 11 υποστηρίζει ότι είδε UFO- «Πέρασε» το τεστ του ανιχνευτή ψεύδους

Ο Buzz Aldrin, ο θρυλικός Αμερικανός αστροναύτης και ο δεύτερος άνθρωπος που περπάτησε στη Σελήνη ως μέλος της αποστολής Apollo 11, έχει δηλώσει ότι, κατά τη διάρκεια της αποστολής, είχε δει ένα UFO και μάλιστα τώρα αυτή του η δήλωση καταφέρνει να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους.

Ο ισχυρισμός του Aldrin ότι είχε δει ξεκάθαρα ένα UFO καθ’ οδόν προς τη Σελήνη, δεν γίνεται να αποδειχθεί, όμως όπως φαίνεται ο ίδιος δεν ψεύδεται,καθώς πράγματι πίστευε ότι αυτό που είχε δει, «ένα φωτεινό αντικείμενο σχήματος L» ήταν όάτι που δεν προερχόταν από τον πλανήτη μας.

Οι καταγεγραμμένες συνεντεύξεις των αστροναυτών ελέγχθηκαν χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία στο Institute of BioAcoustic Biology, στο Οχάιο με τους ειδικούς να είναι βέβαια ότι τα αποτελέσματα αποδεικνύουν πως οι ισχυρισμοί τους για εξωγήινους ήταν πέρα για πέρα αληθινοί.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι επιστήμονες από το Institute of BioAcoustic Biology, υπέβαλαν στα τεστ ενός εξαιρετικά προηγμένου ανιχνευτή ψεύδους τις συνεντεύξεις τεσσάρων αστροναυτών και τα αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν ότι και οι τέσσερις άνδρες πίστευαν ότι είχαν έρθει σε κάποιου είδους επαφή με εξωγήινη ζωή.

Τα ηχητικά μοτίβα των καταγεγραμμένων αφηγήσεων τους εξετάστηκαν από αυτό το νέο «τεστ πολύγραφου» και επιβεβαιώθηκε ότι και οι τέσσερις άνδρες έλεγαν την αλήθεια όταν περιέγραφαν τις εμπειρίες τους.

Send this to a friend