Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αυτοκτονία σοκ: 8χρονος πήδηξε από τον 9ο όροφο επειδή δεν άντεχε την κακοποίηση από τους γονείς του

Ένα αγοράκι μόλις 8 ετών αυτοκτόνησε σε πόλη της Ουκρανίας επειδή δεν άντεξε τη κακοποίηση.

Ένα αγοράκι μόλις 8 ετών αυτοκτόνησε σε πόλη της Ουκρανίας επειδή δεν άντεξε τη κακοποίηση.

Όπως αναφέρει η DailyMail, οι γείτονες ισχυρίστηκαν ότι πριν από την αυτοκτονία του 8χρονου, άκουσαν τους γονείς του να του φωνάζουν γιατί είχε σκίσει τα ρούχα του και να τον χτυπούν.

Σύμφωνα με μια γειτόνισσα, ξαφνικά έπαψε να ακούγεται οτιδήποτε εκτός από έναν ήχο από βήματα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, άκουσε έναν γδούπο καθώς το παιδί είχε πέσει στο κενό από μεγάλο ύψος.

«Κοίταξα από το παράθυρο της κουζίνας και είδα το άψυχο κορμάκι του παιδιού. Κάλεσα αμέσως ασθενοφόρο και την αστυνομία», είπε. Ο θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος.

Η αστυνομία ερευνά τους γονείς για παραμέληση και κακοποίηση ανηλίκου. Οι γονείς ομολόγησαν ότι το χτυπούσαν καθημερινά και πως ακόμη κι εκείνη τη μέρα το χτύπησαν και στη συνέχεια το παιδί αυτοκτόνησε.

Οι γονείς δε συνελήφθησαν και τώρα αναζητούνται από την αστυνομία καθώς είναι αντιμέτωποι με 5ετή φυλάκιση εφόσον καταδικαστούν.  Ο διευθυντής του σχολείου περιέγραψε ένα παραμελημένο παιδί από τους γονείς του οι οποίοι το μόνο που έκαναν ήταν να τον χτυπούν.

Send this to a friend