Αθήνα

13 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Survivor: «Κράξιμο» για τη μονομαχία με βάρη – «Απάνθρωπο», «απαράδεκτο», «βασανιστήρια», έγραψαν στο Twitter

ΔΙΕΘΝΗ

Daily Mail: Μέγκαν και Χάρι λένε ψέμματα, σύμφωνα με υπαλλήλους του παλατιού – «Δεν ήταν πρόθυμοι να ακούσουν κανέναν»

Πηγές της Daily Mail από το παλάτι αναφέρουν πως στη Μέγκαν Μαρκλ δόθηκαν ως συνεργάτες και μέντορες έμπειροι άνθρωποι από το ανώτερο προσωπικό της βασίλισσας Ελισάβετ, μόλις το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και όπως αναφέρεται της επετράπη να επιλέξει τη δική τους ομάδα 15 ατόμων προκειμένου να στελεχωθεί το δικό τους γραφείο.

«Είναι ανόητο να κάνουμε μια τέτοια γενίκευση. Υπήρχε μια λαμπρή ομάδα πολύ έμπειρων και πιστών βοηθών για να τους βοηθήσει. Δυστυχώς, η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι δεν ήταν πρόθυμοι να ακούσουν κανέναν», αναφέρει η πηγή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η βασίλισσα έπεισε ακόμη και την επί μακρόν αναπληρώτρια ιδιωτική γραμματέα της, Σαμάνθα Κοέν, η οποία αποχωρούσε τότε από το παλάτι, να εργαστεί για το ζευγάρι, διότι θεωρήθηκε έμπειρη και ικανή καθώς ξεκίνησε την καριέρα της στο γραφείο Τύπου, αναβαθμίστηκε σε γραμματέα Τύπου και μετά μεταφέρθηκε στο προσωπικό γραφείο της Βασίλισσας, ως σύμβουλος της.

Σε απάντηση πως δεν της δόθηκε καμία καθοδήγηση για το πως να συμπεριφέρεται ως μέλος της βασιλικής οικογένειας η πηγή ανέφερε στην εφημερίδα πως: «Η βασίλισσα της έδωσε την Σαμ, την πιο αξιόπιστη και ασφαλή βοηθό». «Σε αντίθεση με αυτό που βλέπετε στις ταινίες, δεν μου έγινε κανένα μάθημα για το πώς μιλάω, πώς να σταυρώνω τα πόδια μου, πώς να είμαι μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ούτε τον Εθνικό Ύμνο δεν μου έμαθαν. Κανείς δεν σκέφτηκε να πει, “Είσαι Αμερικανή. Δεν θα το ξέρεις αυτό”. Και έτσι, αργά το βράδυ, googlαρα των εθνικό ύμνο. Δεν ήθελα να τους ντροπιάσω. Κάθισα και έμαθα 30 ύμνους για την εκκλησία. Κάναμε την προπόνηση πίσω από τα παρασκήνια γιατί ήθελα απλώς να τους κάνω περήφανους», δήλωσε στην Όπρα η Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με τον πρίγκιπα Χάρι, ένας από τους κύριους λόγους για την απόφασή τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά καθήκοντα ήταν «η έλλειψη υποστήριξης και έλλειψη κατανόησης».

«Αυτή η εικόνα μιας Μέγκαν Μαρκλ που δεν την βοήθησε κανείς με το πρωτόκολλο, που κανείς δεν της έμαθε να κάνει υπόκλιση και που έπρεπε να googlάρει τον Εθνικό Ύμνο, δεν είναι αληθής», είπε ένας από τους ανθρώπους του παλατιού στην εφημερίδα.

«Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ υπαινίχθηκαν στη συνέντευξή τους ότι ο Χάρι και ιδιαίτερα η Μέγκαν ήταν μόνοι τους. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς είναι να μπαίνεις σε αυτόν τον κόσμο τόσο γρήγορα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε μια ομάδα υποστήριξης. Σε αντίθεση με όσα είπαν, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχουν μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και ήταν αποφασισμένα να τους βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούσαν. Ήθελαν να κάνουν τον Χάρι και τον Μέγκαν ένα success story. Δυστυχώς εκείνοι δεν ήθελαν να ακούσουν. Ο Χάρι ήταν από τη φύση του δύσπιστος με το παλάτι και η Μέγκαν Μαρκλ πραγματικά δεν ήθελε να μάθει».

 

Τι είπαν Γουίλιαμ και Χάρι όταν μιλούσαν περπατώντας μετά την κηδεία: Ειδικοί διάβασαν τα χείλη τους
ΗΠΑ – Λουιζιάνα: Πέντε τραυματισμένοι σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από επίθεση σε κάβα
Ρωσία: Ο Αλεξέι Ναβάλνι μεταφέρεται σε νοσοκομείο 20 ημέρες αφότου ξεκίνησε απεργία πείνας
Θρήνος για τον Σκότι Πίπεν: Πέθανε ο μεγάλος του γιος
Αεροσκάφος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου έκανε προσθαλάσσωση σε ακτή με λουόμενους (vid)
ΠΟΥ: «Ο κόσμος έχει τα μέσα να θέσει την πανδημία Covid-19 υπό έλεγχο τους επόμενους μήνες»