• Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου
  • 15:14

Αθήνα

26 oC

αίθριος καιρός

Απίστευτο: 19χρονη βίασε τον πρώην της απειλώντας τον με ματσέτα!

19χρονη γυναίκα από τη Μοντάνα των ΗΠΑ παραβίασε το διαμέρισμα του πρώην της και τον βίασε απειλώντας τον με ματσέτα.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς ο νεαρός, είχε χωρίσει πρόσφατα με τη Samantha Ray Mears, η οποία διέρρηξε το διαμέρισμά του και τον περίμενε να γυρίσει από την έξοδό του. Όταν επέστρεψε τη βρήκε πάνω στο κρεβάτι του με μια ματσέτα. Στη συνέχεια του ζήτησε να κάνουν έρωτα και τον διέταξε να γδυθεί απειλώντας τον με τη ματσέτα.

Στη συνέχεια η 19χρονη γδύθηκε και ανέβηκε πάνω του κρατώντας το μαχαίρι. Αφού τον βίασε έκανε βόλτες γύρω από το κρεβάτι κραδαίνοντας το μαχαίρι. Στη συνέχεια ακολούθησε έντονη λογομαχία με τη 19χρονη να καταστρέφει με το μαχαίρι τον τοίχο και να ουρεί πάνω στο κρεβάτι.

Το θύμα κατάφερε να τη φωτογραφίσει με τη ματσέτα και στη συνέχεια κατάφερε να αποδράσει. Ζήτησε να πάει τουαλέτα και τότε βγήκε έξω από το διαμέρισμα και κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν ενώ ο νεαρός τους παρέδωσε τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει ως αποδεικτικά στοιχεία. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα η 19χρονη είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για επίθεση στον πρώην εραστή της.

Send this to a friend