Αθήνα

18 oC

αραιές νεφώσεις

(ΒΙΝΤΕΟ)Δήλωση-σοκ από Αλγερινή μουσουλμάνα: "Όταν με δέρνει ο άντρας μου με κάνει ευτυχισμένη"

(ΒΙΝΤΕΟ)Δήλωση-σοκ από Αλγερινή μουσουλμάνα: "Όταν με δέρνει ο άντρας μου με κάνει ευτυχισμένη"

Σάλο και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει σε κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο η δήλωση μιας Αλγερινής αναφορικά με τη συμπεριφορά του άντρα της απέναντί της.

«Αν μια Αλγερινή δεν τρώει συχνά ξύλο, ίσως να αισθανθεί ότι ο άντρας της δεν είναι αρκετά άντρας. Εμένα αυτό μου δίνει χαρά, είναι κάτι που με κάνει ευτυχισμένη». Αυτό δήλωσε μια νεαρή Aλγερινή μουσουλμάνα, με τεράστιο χαμόγελο, μπροστά στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής με θέμα την ενδο-οικογενειακή βία. Στην ίδια εκπομπή εμφανίζονται και άντρες που, όχι απλώς παραδέχονται ότι χτυπούν -σε λογικά πλαίσια- τις γυναίκες τους για να... διορθωθούν, αλλά θεωρούν και ότι η βία είναι το μονοπάτι για την ολοκλήρωση και την επιτυχία μιας γυναίκας.

Εννοείται ότι η προβολή του αποσπάσματος προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, ειδικά όταν τα στοιχεία που προβλήθηκαν στο ρεπορτάζ προέρχονται από αστυνομικές πηγές. Βάσει αυτών το 60% των γυναικών στην Αλγερία θεωρούν ότι ο σύζυγός τους έχει το δικαίωμα να τις χτυπά, ενώ μόνο κατά τη διάρκεια του 2016 κακοποιήθηκαν περισσότερες από 8.000 γυναίκες...

Πηγή: www.lifo.gr

Send this to a friend