Αθήνα

19 oC

αίθριος καιρός

Ένα παιδάκι ντυμένο Πάπας Φραγκίσκος ξετρέλανε τον Ομπάμα

Ένα παιδάκι ντυμένο Πάπας Φραγκίσκος ξετρέλανε τον Ομπάμα

Δεκάδες μικρά παιδιά που είχαν μεταμφιεστεί για το Halloween υποδέχθηκαν την Παρασκευή στο Λευκό Οίκο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, μαζί με τη σύζυγό του Μισέλ.

Tην παράσταση έκλεψε κυρίως ένας μικρούλης που οι γονείς του είχαν ντύσει σαν τον Πάπα Φραγκίσκο. Το παιδάκι μάλιστα καθόταν και σε ένα αυτοκινητάκι ίδιο με το γνωστό Popemobile.

 

 

 

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, ενθουσιάστηκε δε τόσο πολύ με την αμφίεση, που χωρίς δεύτερη σκέψη «έχρισε» το μεταμφιεσμένο αγοράκι νικητή της βραδιάς, δίνοντάς του «κορυφαίο βραβείο», όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter ο ίδιος ο Λευκός Οίκος.

O πρόεδρος των Η.Π.Α ανέβασε όμως ακόμη μία φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook, αυτή τη φορά κρατώντας ένα μικρό αγοράκι ντυμένο ελεφαντάκι. Τα σχόλια των χρηστών στα social media ήταν χιλιάδες και διέφεραν αρκετά.

Συγκεκριμένα, αρκετοί ήταν αυτοί που επαινούσαν τον Μπάρακ Ομπάμα για την επικοινωνιακή τακτική του, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν τη στάση του για την Συρία, συγχέοντας μάλιστα τα παιδάκια των 2 χώρων...

ob

Send this to a friend