Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ένοχες οι δίδυμες πρώην πορνοστάρ που πήγαν στο Ντουμπάι, ήπιαν και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Ένοχες κρίθηκαν τελικά οι δίδυμες Βρετανίδες, πρώην πορνοστάρ, που σε ταξίδι τους στο Ντουμπάι, υπό την επήρεια αλκοόλ, χτύπησαν αστυνομικό.

Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες που δουλεύουν πια ως δικηγόροι, καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, ενώ έχουν περιθώριο τριάντα περίπου ημερών για να αποφασίσουν εάν θα ασκήσουν έφεση.

Παρότι οι δύο καλλονές δήλωσαν αθώες και παρεξηγημένες στο δικαστήριο, η καταδίκη τους θεωρούνταν σχεδόν βέβαιη, αφού στο πλούσιο εμιράτο η κατανάλωση αλκοόλ και η προσβολή δημόσιας αιδούς θεωρούνται αρκετά σοβαρά αδικήματα.

Οι 37χρονες Alena και Sasha Parker συνελήφθησαν έξω από ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι τον περασμένο Αύγουστο. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν κατά τη δίκη τους που ξεκίνησε τον Απρίλιο, οι δύο αδερφές βρέθηκαν από τις αρχές να προκαλούν φασαρία μεθυσμένες στη συνοικία Αλ Μπάρσα. «Αστυνομικοί που είχαν κληθεί στο σημείο βρήκαν τις δύο μεθυσμένες Βρετανίδες να φέρονται κατά εντελώς ανάρμοστο τρόπο, εμφανώς μεθυσμένες», εξηγούσε η αναφορά της αστυνομίας. Η Alena Parker είχε τραυματιστεί στο χέρι και καθόταν σε ένα ασθενοφόρο, δεχόμενη τις πρώτες βοήθειες, ενώ η αδερφή της βρισκόταν απέξω και φώναζε.

 

A post shared by Sasha Parker (@sashaparker2949) on

Όπως κατέθεσαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, οι δύο 37χρονες αρνήθηκαν εξαρχής να συνεργαστούν μαζί τους. Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή ένας από τους αστυνομικούς έφυγε για λίγο για να φέρει τις χειροπέδες, οι δύο αδερφές επιτέθηκαν στην συνάδελφό του που είχε μείνει να τις φρουρεί. «Μου επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά, χωρίς κανέναν λόγο, και με έριξαν στο έδαφος. Όταν έπεσα τραυμάτισα το κεφάλι και τον αγκώνα μου» κατέθεσε η αστυνομικός. «Ενώ τις μεταφέραμε στο περιπολικό για να κάνουν το αλκοτέστ, οι δύο γυναίκες φώναζαν και έβριζαν τις γυναίκες από τις αραβικές χώρες», συνέχισε στην κατάθεσή της η αστυνομικός, επισημαίνοντας ότι η μία από τις αδερφές τη γρατζούνισε στο χέρι με τα νύχια της.

Οι επόμενες κινήσεις των κατάξανθων αδελφών παραμένουν άγνωστες. Το σίγουρο είναι πάντως ότι τα πράγματα δυσκολεύουν για τις δύο καλλονές, που στο παρελθόν είχαν εξελιχθεί σε σελέμπριτις μέσω της διαδικτυακής τους δραστηριότητας και των φωτογραφιών που πόσταραν από την υπερπολυτελή ζωή τους στο πλούσιο εμιράτο.

A post shared by Sasha Parker (@sashaparker2949) on

A post shared by Sasha Parker (@sashaparker2949) on

Send this to a friend