Αθήνα

12 oC

αίθριος καιρός

Φρίκη! Έπαθε φρενίτιδα ενώ έβλεπε σαδομαζοχιστικό πορνό και έκοψε τα γεννητικά του όργανα…

Ο Βινσάνου Σρινσανάου είναι 30 ετών και μένει στην Μπανγκόκ. Το μεγάλο του πάθος δεν είναι ούτε το ποδόσφαιρο, ούτε τα χαρτιά, ούτε τα αυτοκίνητα, ούτε οι γυναίκες (τουλάχιστον οι πραγματικές), αλλά να παρακολουθεί από το λαπτοπ ή το κινητό του ταινίες ακραία σκληρού πορνό!

Έτσι, λοιπόν, ο Σρινσανάου πριν από λίγες ημέρες βρισκόταν μόνος στο διαμέρισμα του όταν άρχισε να παρακολουθεί άλλη μια ταινία σκληρού σαδομαζοχιστικού πορνό από το smartphone του. Ξαφνικά άρχισε να καταλαμβάνεται από… φρενίτιδα και άρχισε με ένα μαχαίρι να τραυματίζει το γυμνό κορμί του.

Κάποια στιγμή επάνω στον παροξυσμό του διαπίστωσε ότι τα χέρια του είχαν γεμίσει αίματα και στο ένα του χέρι κρατούσε το κομμένο του πέος... Το είχε κόψει από τη ρίζα!

Ο ίδιος τότε τηλεφώνησε σε ασθενοφόρο. Οι γιατροί έφτασαν στις 10.45 μ.μ. στο διαμέρισμα του τέταρτου ορόφου στην περιοχή Khet Nong Chok της Μπανγκόκ για να τον βρουν γυμνό και να κρατάει τα γεννητικά του όργανα και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο ο Σρινσανάου δεν συνεργαζόταν με τους γιατρούς, κρατούσε το κομμένο του πέος και έλεγε συνέχεια: «Έβλεπα πορνό, έβλεπα πορνό».

Τελικά κατάφεραν να συγκολλήσουν το κομμένο πέος και σε λίγους μήνες θα υπάρχει μόνο η ουλή από τα ράμματα στη βάση του…

Send this to a friend