• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 01:52

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Επικό βίντεο: Χούφτωσε την τραγουδίστρια και τον κλώτσησε στο κεφάλι

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει μια τραγουδίστρια να κλωτσάει στο κεφάλι έναν άντρα που τόλμησε να αγγίξει τα οπίσθιά της ενώ τραγουδούσε στην σκηνή. 

Το περιστατικό συνέβη σε ένα νυχτερινό κέντρο στην κεντρική Ιάβα της Ινδονησίας, όπου ο άντρας μαζί με μια παρέα φίλων διασκέδαζαν ενώ η τραγουδίστρια Gebby Vesta τραγουδούσε στην σκηνή.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο άνδρας προσπαθεί να γλιστρήσει το χέρι του στους μηρούς της, αλλά η τραγουδίστρια το σπρώχνει και τότε το χέρι του φτάνει στον καβάλο της.

Η 32χρονη σηκώνεται και του ρίχνει μία κλωτσιά στο κεφάλι με τις δερμάτινες μπότες της.

Στη συνέχεια ο νεαρός άνδρας απομακρύνθηκε από το νυχτερινό κέντρο. Μάλιστα, η Gebby δήλωσε: «Τον χτύπησα στο πρόσωπο και πάλι δεν ικανοποιήθηκα. Αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό. Το να φοράω σέξι ρούχα είναι μέρος της δουλειάς που κάνω. Το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης το θέτει αυτό ως όρο όταν σε προσλαμβάνει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνδρες μπορούν να αγγίξουν ότι θέλουν. Απογοητεύτηκα που το προσωπικό ασφαλείας δεν τον απομάκρυνε προτού συμβεί αυτό και του επέτρεψε να το κάνει. Θα μπορούσα να προκαλέσω μεγαλύτερα προβλήματα και να κάνω καταγγελία μετά το περιστατικό, αλλά το νυχτερινό κέντρο μου ζήτησε προσωπικά συγνώμη. Θέλω το βίντεο να γίνει μάθημα για άλλα κέντρα ώστε να διασφαλίζουν πως το προσωπικό τους αντιμετωπίζεται με σεβασμό».

Send this to a friend