• Κυριακή, 20 Ιανουαρίου
  • 18:52

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Έχει ο Πούτιν ερωτικό βίντεο του Τραμπ να τον... ουρούν πόρνες;

Ανοιχτά στο Κογκρέσο ακούγεται από τον Γενάρη του 2017 ότι ο Πούτιν έχει στα χέρια του ένα "καυτό" τεκμήριο με τον Τραμπ, με τον οποίο τον εκβιάζει και τον χειραγωγεί. 

Τότε, όπως αναφέρει το "Βήμα της Κυριακής" είχε δημοσιοποιηθεί ο λεγόμενος "Φάκελος Στιλ", όπου γίνεται αναφορά στις "πόρνες που ουρούν". Λέγεται ότι σε αυτό το βίντεο, ο Τραμπ εμφανίζεται να συμμετέχει σε ερωτικό παιχνίδι ούρησης με call girl σε πολυτελή σουίτα του ξενοδοχείου "Ritz Carlton" στη Μόσχα το 2013, όταν είχε πάει ως μεγιστάνας για τα καλλιστεία.

Όπως σημειώνει και το δημοσίευμα, η ενδεχόμενη ύπαρξη ενός τέτοιου βίντεο καταγράφηκε σε έρευνα και του πρώην πράκτορα της βρετανικής ΜΙ6 Κρίστοφερ Στιλ. Στο φάκελο με το όνομα του πράκτορα αναφέρεται, επίσης, η πληροφορία ότι η Ρωσία βοηθάει από τότε τον Τραμπ για να προκαλέσει ρήγμα και διαιρέσεις στη δυτική συμμαχία. Ακόμη, συνεχίζει το ρεπορτάζ, υπάρχει η πληροφορία ότι το Κρεμλίνο προμήθευε συστηματικά το στρατόπεδο του Τραμπ με πληροφορίες και μυστικά για τους πολιτικούς αντιπάλους, όσο και την υποψήφια πρόεδρο των δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον.

Αργότερα, ο πρώην διευθυντής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, αποκάλυψε ότι ο Τραμπ του είχε ζητήσει επανειλημμένα να ερευνήσει την ύπαρξη του σεξουαλικού βίντεο και σε φετινή του συνέντευξη, μόλις τον περασμένο Μάρτιο, τόνισε ότι δε γνωρίζει αν υπάρχει ένα τέτοιο "καυτό" βίντεο, αλλά ότι είναι πιθανό.

Όπως σημειώνει, ωστόσο, το "Βήμα", το περίεργο είναι ότι το πιο περίεργο ήταν η απάντηση του "τσάρου" σε ευθεία ερώτηση δημοσιογράφων "παρακαλώ, μην ασχολείστε με τέτοια θέματα", κάτι που αποτελεί μία κλασική μη-διάψευση.

Send this to a friend