• Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου
  • 23:40

Αθήνα

12 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Φρίκη και αποτροπιασμός! Πατριός έσπασε 19 κόκαλα σε μωράκι μόλις 8 μηνών (EIKONA)

Σοκάρει η βαρβαρότητα ενός 26χρονου άνδρα που σκότωσε ένα μωράκι λίγων εβδομάδων, μπροστά στα μάτια της 33χρονης συντρόφου του και μητέρας του παιδιού. 

Ο 8μηνών Eli Cox μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση σε παιδιατρικό νοσοκομείο της περιοχής αφού σταμάτησε να κινείται και να αναπνέει.

Από την πρώτη στιγμή οι θεράποντες ιατροί υποπτεύθηκαν ότι επρόκειτο για ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, όμως η πραγματικότητα ήταν δυστυχώς πολύ χειρότερη. Ύστερα από τις εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε το άτυχο βρέφος, οι γιατροί ενημέρωσαν άμεσα τις αστυνομικές αρχές, καθώς το μωρό είχε σοβαρά κατάγματα σε τουλάχιστον 19 κόκκαλά του, ενώ έφερε και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες ήταν προϊόν ξυλοδαρμού και βάναυσων χτυπημάτων.

Μετά τις απαραίτητες έρευνες κι ανακρίσεις της αστυνομίας, συνελήφθησαν τόσο η μητέρα όσο κι ο σύντροφός της καθώς θεωρήθηκαν ύποπτοι για κακοποίηση του βρέφους.


Στη δίκη τους, που τελείωσε πριν λίγες μέρες, καταδικάστηκαν αμφότεροι, ο μεν πατριός σε 13 χρόνια φυλάκιση για τον ξυλοδαρμό και τον θάνατο του βρέφους, ενώ η μητέρα σε 6 χρόνια κάθειρξη για την εγκληματική αμέλεια που επέδειξε.

Ακόμη ένα επιβαρυντικό στοιχείο για τους δύο συλληφθέντες ήταν και το γεγονός ότι στο σπίτι βρέθηκαν σε κοινή θέα μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, μεταξύ αυτών αμφεταμίνες και βαρβιτουρικά.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στη φυλακή, ενώ η «υποδοχή» που τους επιφύλαξαν οι συγκρατούμενοί τους δεν ήταν κι ιδιαίτερα φιλική, καθώς ο 26χρονος δράστης ξυλοκοπήθηκε άγρια από άλλους τροφίμους.

Send this to a friend