Αθήνα

13 oC

σποραδικές νεφώσεις

Φρίκη στην Αριζόνα: Ανακάλυψαν νέο Φρανκεστάιν - Ακέφαλα σώματα και ανθρώπινα όργανα σε εργαστήριο

Εικόνες βγαλμένες από ταινία τρόμου αντίκρισαν μπαίνοντας στους χώρους των εργαστηρίων στην Αριζόνα, οι πράκτορες του FBI, οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Εικόνες βγαλμένες από ταινία τρόμου αντίκρισαν μπαίνοντας στους χώρους των εργαστηρίων στην Αριζόνα, οι πράκτορες του FBI, οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Συγκεκριμένα, όπως είπαν βρήκαν έναν κανονικό Φρανκενστάιν… Ένα γυναικείο κεφάλι ήταν ραμμένο σε ανδρικό σώμα και μάλιστα αυτό το «δημιούργημα» ήταν κρεμασμένο σε έναν τοίχο.

Το παραπάνω αποκρουστικό θέαμα ήταν ένα από τα πολλά φρικιαστικά ευρήματα. Οι πράκτορες βρήκαν έναν καταψύκτη γεμάτο με ανδρικά γεννητικά όργανα, με κεφάλια ανθρώπων, με χέρια και πόδια.

Όπως αναφέρει η mirror, στο συγκεκριμένο κέντρο – εργαστήριο, συγγενείς αποθανόντων δώριζαν τις σορούς των αγαπημένων τους προσώπων υποτίθεται για επιστημονικούς σκοπούς. Ωστόσο, μετά από αυτές τις ανακαλύψεις οι συγγενείς κάνουν μηνύσεις στο συγκεκριμένο κέντρο γιατί δεν σεβάστηκαν τους νεκρούς και επειδή παραπλανήθηκαν από τους ιδιοκτήτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το FBI είχε ερευνήσει το 2014 το συγκεκριμένο κέντρο για παράνομο εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων. Ο πρώην πράκτορας του FBI Mark Cwynar περιγράφοντας τα όσα είχε δει. Όπως αναφέρει ήταν σαν ψυγείο κρεάτων. Ακέφαλα σώματα και ανθρώπινα όργανα στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο.

Φυσικά το κέντρο αυτό έκλεισε και σύμφωνα με όσα ανακάλυψαν πουλούσε ανθρώπινα όργανα σε τιμές που ξεκινούσαν από 3.000 ευρώ για ολόκληρο σώμα χωρίς ώμους ή κεφάλι και περίπου 400 ευρώ για ένα πόδι.

Όπως έγινε γνωστό ο ιδιοκτήτης του κέντρου Stephen Gore, καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης το 2015 και μάλιστα άκουσε με δάκρυα στα μάτια την ποινή του ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 122.000 ευρώ.

Send this to a friend