• Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου
  • 20:51

Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Φρικτός ομαδικός βιασμός 37χρονης - Τη βίασαν μέχρι αναισθησίας σε λιμνοθάλασσα και την άφησαν για νεκρή

Η 37χρονη Vasilisa Komarova έπεσε θύμα βιασμού τον περασμένο Ιούνιο σε λιμνοθάλασσα στη Βολιβία. 

Συμμορία αντρών την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και τη βίασε.. Ο 26χρονος Jose Gongora, ο 24χρονος Yery Yumacale και ο 30χρονος Fabio Bazan ήταν οι δράστες της επίθεσης.

Η 37χρονη είχε κατασκηνώσει σε μια λιμνοθάλασσα στο απομακρυσμένο Rurrenabaque, όταν τρεις άντρες άρχισαν να κουνάνε την σκηνή. «Βγες έξω να παρτάρουμε. Ψάχνουμε μια σ@@@ να περάσουμε καλά», φώναζαν.

Στη συνέχεια την έσυραν έξω από τη σκηνή υπό την απειλή μαχαιριών και τη βίασαν άγρια. Οι δράστες την άφησαν για νεκρή σε λιμνοθάλασσα όμως η γυναίκα κατάφερε να επιβιώσει. Μάλιστα, παρέμεινε έναν ακόμη χρόνο στη Βολιβία προκειμένου να δει τους δράστες να δικάζονται.

«Λόγω αυτών των αντρών ξέρω πώς αισθάνεσαι όταν βιάζεσαι και πώς αισθάνεσαι όταν σκέφτεσαι ότι δεν θα ξαναδείς τον ήλιο. Με συμβούλευσαν να φύγω από τη Βολιβία. Κανείς δεν πίστευε ότι θα κέρδιζα την υπόθεση. Έπρεπε να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Δεν μπορούσα να ζήσω γνωρίζοντας ότι επέζησα αλλά δεν έκανα τίποτα για να σταματήσω να συμβεί ξανά», ανέφερε στο δικαστήριο.

Οι τρεις δράστες

Η 37χρονη δήλωσε πως οι βιαστές της γελούσαν στο δικαστήριο και δεν την κοίταζαν στα μάτια. Ο Gongora καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλακή για βιασμό και 10 χρόνια για ένοπλη ληστεία. Ο Yumacale καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλακή για βιασμό και ληστεία και ο Bazan σε 7,5 χρόνια για συνέργεια σε βιασμό.

Send this to a friend