Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Απίστευτες εικόνες! Γάλλοι κομάντος ψάχνουν στις... παραλίες για τζιχαντιστές!

Απίστευτες εικόνες! Γάλλοι κομάντος ψάχνουν στις... παραλίες για τζιχαντιστές!

Σε άκρως δραστικά μέτρα φαίνεται πως προέβησαν οι γαλλικές αρχές μετά τις συνεχόμενες επιθέσεις των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους στη Γαλλία.

[adsense]

Έντονη είναι η παρουσία βαριά οπλισμένων στρατιωτών, με πλήρη εξοπλισμό και όπλα, στις περισσότερες ακτές της Νότιας Γαλλίας, με σκοπό να αποτρέψουν ένα νέο τρομοκρατικό χτύπημα από το ISIS.

komantos_tzixantistes1

komantos_tzixantistes3

Εξάλλου, πριν λίγες ημέρες, η βρετανική SUN ανέφερε σε δημοσίευμά της, ότι η Γαλλία έφτιαξε το Baywatch Cops δηλαδή κάτι σαν... ναυαγοσώστες αστυνομικούς με όπλα, υπό το φόβο ότι τρομοκράτες θα ανοίξουν πυρ κατά τουριστών που κάνουν ηλιοθεραπεία και το μπάνιο τους.

komantos_tzixantistes4

[adsense]

Η γαλλική κυβέρνηση έλαβε την απόφαση να οπλίσει για πρώτη φορά τους ναυαγοσώστες στον απόηχο των προηγούμενων τρομοκρατικών επιθέσεων στη χώρα, το φόβο για μεγαλύτερες θηριωδίες από το ISIS, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη το περσινό χτύπημα στην Τυνησία, όταν 38 άνθρωποι δολοφονήθηκαν σε παραλία από τζιχαντιστές.

komantos_tzixantistes2

Αυτοί που ανέλαβαν τη φύλαξη των παραλιών είναι αξιωματικοί των γαλλικών ΜΑΤ που τακτικά χρησιμοποιούνταν ως ναυαγοσώστες στα παραλιακά resort τον Ιούλιο και τον Αύγουστο κάθε χρόνου.

Send this to a friend