• Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου
  • 07:42

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Γενναιόδωρο αφεντικό προσφέρει στους υπαλλήλους του 2000 δολάρια μπόνους και ένα τριήμερο Σαββατοκύριακο κάθε μήνα

O Mαρκ Ντάγκλας είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας SteelHouse. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά γενναιόδωρο αφεντικό που κατάφερε με τις παροχές προς τους εργαζομένους του να μεταμορφώσει την εταιρία. 

Οι εργαζόμενοι στον τομέα μάρκετινγκ και διαφήμισης παίρνουν ένα μπόνους 2.000 δολαρίων για διακοπές της επιλογής τους ενώ όλοι οι εργαζόμενοι δικαιούνται ένα τριήμερο Σαββατοκύριακο κάθε μήνα, που ονομάζεται «SteelHouse Days».

Όπως αναφέρει με αυτό τον τρόπο προσέλκυσε νέους ανθρώπους, οι οποίοι με το ταλέντο τους μεταμόρφωσαν την εικόνα της εταιρείας.

Ο Ντάγκλας υποστηρίζει ότι η πολιτική του έχει αποτέλεσμα καθώς ο ελεύθερος χρόνος δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να επαναφορτίζουν τις μπαταρίες τους και να έχουν περισσότερο χρόνο για να απολαύσουν τις δραστηριότητές τους. Όπως αναφέρει οι SteelHouse Days δεν είναι σαν τις κανονικές αργίες ή τις πληρωμένες ημέρες άδειας, καθώς ολόκληρη η εταιρεία είναι κλειστή και κανείς δεν κοιτάζει το τηλέφωνό του για να απαντήσει σε ένα άλλο μέλος της ομάδας.

Ο Ντάγκλας δήλωσε: «Νομίζω πως είναι σημαντικό να μπορούν όλοι να αφήνουν κατά μέρος κυριολεκτικά τη δουλειά τους. Όλοι δουλεύουν πολύ σκληρά, αλλά νομίζω ότι νιώθουν πως είναι μια διαδικασία δούναι και λαβείν» .

 

Spending the day at #techfairla? Bring that fresh resume by booth A16!

A post shared by SteelHouse (@steelhouse) on

Ok, just one more photo from last night at the #steelhouseluau

A post shared by SteelHouse (@steelhouse) on

Send this to a friend