• Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου
  • 03:37

Αθήνα

21 oC

αίθριος καιρός

Γυναίκα γέννησε μέχρι τα 36 της χρόνια 44 παιδιά- Την εγκατέλειψε ο άνδρας της και τα μεγαλώνει μόνη

Η είδηση ότι η 39χρονη σήμερα Mariam Nabatanzi από την Ουγκάντα γέννησε μέχρι τα 36 της χρόνια 44 παιδιά σοκάρει, όμως εξήγηση υπάρχει και την έδωσε η ιατρική!

Η είδηση ότι η 39χρονη σήμερα Mariam Nabatanzi από την Ουγκάντα γέννησε μέχρι τα 36 της χρόνια 44 παιδιά σοκάρει, όμως εξήγηση υπάρχει και την έδωσε η ιατρική!

Η Mariam Nabatanzi παντρεύτηκε στα 12 της έναν άνδρα που την περνούσε 28 ολόκληρα χρόνια, με τον οποίο απέκτησε συνολικά 44 παιδιά, κι αν δεν την είχε εγκαταλείψει ίσως και να είχε ξεπεράσει αυτόν τον αριθμό.

Στα 23 της η Mariam Nabatanzi είχε φτάσει τα 25 παιδιά. Στα 36 της, είχε να θρέψει 44 παιδιά, όλα από τον ίδιο άντρα! Πριν τρία χρόνια, ωστόσο, ο κατά 28 χρόνια μεγαλύτερος σύζυγος, την εγκατέλειψε, με συνέπεια η 39χρονη πλέον γυναίκα από την Ουγκάντα, να σταματήσει στα 44 παιδιά, τα οποία είναι αναγκασμένη να μεγαλώσει μόνη της.

Για την Ουγκάντα η Mariam Nabatanzi είναι μία γυναίκα θαύμα της φύσης. Η 39χρονη γυναίκα, όπως προέκυψε μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαθέτει ασυνήθιστα μεγάλες ωοθήκες, με συνέπεια να μένει έγκυος σχεδόν κάθε φορά που έρχεται σε ερωτική επαφή δίχως προφυλάξεις και μάλιστα κυοφορώντας όχι ένα, αλλά πολλές φορές δύο, τρία ή και τέσσερα παιδιά.

Όπως δείχνουν τα ιατρικά δεδομένα της γέννησε τρεις φορές τετράδυμα, τέσσερις φορές τρίδυμα και έξι φορές δίδυμα.

Η εξέταση από τον γιατρό έδειξε την ιδιαιτερότητά της. Η συμβουλή του γιατρού ήταν να λάβει μέτρα προφύλαξης. Η εξέλιξη των πραγμάτων απέδειξε είτε ότι η νεαρή γυναίκα από την Ουγκάντα δεν έλαβε κανένα μέτρο προφύλαξης με τον σύζυγό της, είτε ότι τα μέτρα δεν απέδωσαν.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Στην οικογένεια που μεγάλωσε, η μητέρα τους έφυγε και εγκατέλειψε τον πατέρα της, ο οποίος την κακομεταχειριζόταν. Όταν ο πατέρας της παντρεύτηκε ξανά, η μητριά της δηλητηρίασε τα πέντε μεγαλύτερα αδέλφια της, τα οποία πέθαναν. Η ίδια, είχε μόλις γεννηθεί και τη... γλίτωσε.

Έζησε 12 χρόνια φρίκης, όταν βρήκε διέξοδο στον γάμο. Τότε ξεκίνησε ένας άλλος αγώνας. Ένας αγώνας με έναν σύζυγο που ερχόταν σπίτι, την άφηνε έγκυο και εξαφανιζόταν για μήνες.

Send this to a friend