• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 15:27

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Η άγνωστη αδελφή του Ουίλιαμ και του Χάρι- Ποια είναι η 40χρονη Laura και ποια είναι η σχέση τους

Μπορεί όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι, ωστόσο μετά τη φρενίτιδα για το γάμο του μικρότερου γιου του Καρόλου με τη Μέγκαν Μαρκλ, τα φώτα πέφτουν στην άγνωστη αδελφή τους. 

H 40χρονη Laura Lopes είναι κόρη της Καμίλα και θετή αδερφή των δύο πριγκίπων τα τελευταία 13 χρόνια. Ο μεγαλύτερος αδερφός της Tom Parker Bowles βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω της δουλειάς του. H Laura Lopes ωστόσο κατάφερε να μείνει μακριά από το προσκήνιο για πολλά χρόνια παρά το γεγονός ότι είναι θετή εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η σχέση της με τον Χάρι και τον Ουίλιαμ είναι κάτι παραπάνω από καλές, αφού ήταν αυτή που οργάνωσε τη λίστα προσκεκλημένων για τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και αυτή για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Μάλιστα, η μικρή κόρη της Eliza ήταν παρανυφάκι στον γάμο της Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Η Laura Lopes και ο αδερφός της μεγάλωσαν στο Wiltshire, στη νοτιοδυτική Αγγλία, και είναι παιδιά που απέκτησε η Καμίλα με τον πρώην σύζυγό της Andrew Parker Bowles.

Ήταν ανταποκρίτρια για το Tatler το 2001, ενώ ο αδερφός της Tom είχε στήλη σε περιοδικό του Λονδίνου.

Ο σύζυγός της μπορεί να απέκτησε δεσμούς με τη βασιλική οικογένεια, αλλά έχει τις δικές του εντυπωσιακές ρίζες. Είναι γιος βαρώνου και βρίσκεται σε σειρά διαδοχής για να κληρονομήσει το Gnaton Hall στο Devon της Αγγλίας. Καθώς και το κτήμα Skelpick στα Highlands. Έχουν αποκτήσει με τη Laura Lopes τη 10χρονη Eliza και τα 8χρονα δίδυμα Gua και Louis.

Send this to a friend