Αθήνα

13 oC

ψιχάλες

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Κωνσταντίνος Τζούμας: «Είμαι πατέρας πέντε παρ’ ολίγον παιδιών, εκείνη την εποχή ήταν της μόδας οι εκτρώσεις»

ΔΙΕΘΝΗ

Οι Times αποκαλύπτουν «τελεσίγραφο» της Ε.Ε. στην Ελλάδα να ελέγξει τις μεταναστευτικές ροές

Για διορία 6 εβδομάδων στη χώρα μας να περιορίσει τις μεταναστευτικές ροές, που έχουν θέσει οι ευρωπαϊκές χώρες κάνουν λόγο σε δημοσίευμά τους οι Times του Λονδίνου

Για διορία 6 εβδομάδων στη χώρα μας να περιορίσει τις μεταναστευτικές ροές, που έχουν θέσει οι ευρωπαϊκές χώρες κάνουν λόγο σε δημοσίευμά τους οι Times του Λονδίνου.

Το τελεσίγραφο αυτό αναμένεται να δώσουν σήμερα στη χώρα μας Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Σουηδία και Δανία, κατά την σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ για το ζήτημα, αλλιώς θα επιβληθεί ιδιότυπη διετής «καραντίνα» στην χώρα μας, που ουσιαστικά θα τεθεί εκτός Σένγκεν.

Οι πληροφορίες αυτές δημοσιεύονται σε σημερινό άρθρο στους Times του Λονδίνου, όπου μάλιστα γίνεται λόγος για «επανασχεδίαση των εξωτερικών ευρωπαϊκών συνόρων στα Βαλκάνια, που θα κρατήσει για τα δύο αυτά χρόνια».

[adsense]

Αυτό το δημοσίευμα έρχεται μόλις δυο μέρες μετά από εκείνο των Financial Times, που μιλούσαν για «σχέδιο απομόνωσης της Ελλάδας από τους Ευρωπαίους, που αναμενόταν να συζητηθεί στο συμβούλιο των υπουργών που είναι προγραμματισμένο για σήμερα Δευτέρα στο Άμστερνταμ». Σε περίπτωση που προκριθεί ένα τέτοιο σχέδιο, τότε αυτομάτως η Ελλάδα θα γίνει η χώρα που θα εγκλωβιστούν χιλιάδες μετανάστες, που φτάνουν καθημερινά στα ελληνικά νησιά.

Παρά το γεγονός πως ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την Μετανάστευση Δημήτρης Αβραμόπουλος, όπως και ο ΥΠΕΞ της Γερμανίας Στάινμαγιερ διέψευσαν τις πληροφορίες αυτές, εν τούτοις το ζήτημα επανέρχεται λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη για την χώρα μας συνεδρίαση.

Τραμπ: Οι εκλογές ήταν απάτη – Καταστροφή οι επιστολικές ψήφοι – Μέχρι και νεκροί ψήφισαν στις εκλογές
Μαραντόνα: Ανατροπή με τον θάνατό του – Γιατί κατηγορείται ο γιατρός του
Θρίλερ με τους Έλληνες ναυτικούς που απήχθησαν στη Νιγηρία – Διαπραγματεύσεις με τους πειρατές για λύτρα
Το γράφημα των Financial Times που δείχνει το θλιβερό ρεκόρ της Ελλάδας σε ημερήσιους θανάτους!
Μαραντόνα: Το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση για βοήθεια και η στάση του γιατρού που προκαλεί απορίες
Δεκαοκτάχρονος διεμφυλικός αν και γεννήθηκε με αρσενικά γεννητικά όργανα είναι τώρα τεσσάρων μηνών έγκυος