Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ίμβρος: Έξι συλλήψεις για τη δολοφονία του 86χρονου Έλληνα

Μετά από έρευνα στις οικίες των υπόπτων, βρέθηκαν ευρώ και τουρκικές λίρες. Οι Αρχές εκτιμούν ότι αφαιρέθηκαν από το θύμα.

Μετά από έρευνα στις οικίες των υπόπτων, βρέθηκαν ευρώ και τουρκικές λίρες. Οι Αρχές εκτιμούν ότι αφαιρέθηκαν από το θύμα.

Η τουρκική αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις 6 ατόμων για τη δολοφονία του 86χρονου Ίμβριου, Ζαφείρη Πιγνιάρη, καθώς βρέθηκαν αρκετά πειστήρια για τη συμμετοχή τους στο έγκλημα.

Όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία των Δαρδανελίων, «σχετικά με τη δολοφονία του συμπολίτη μας Ζαφείρ ΠΙΝΑΡ, έτος γέννησης 1933, στις 13/05/2019 στην επαρχία Γκιοκτσέαντα (σ.σ. Ίμβρος), στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει η Εισαγγελία μας, μετά την πραγματοποίηση εξέτασης του θύματος, που βρέθηκε στο τόπο του εγκλήματος δεμένος με πλαστικές χειροπέδες στα χέρια και στα πόδια, για την διαπίστωση των ακριβών αιτιών θανάτου, από την ιατροδικαστική Ιατροδικαστική Υπηρεσία Προύσας, συνελήφθησαν σήμερα (22/05/2019) 6 ύποπτοι που αξιολογούνται ως αυτουργοί του γεγονότος».

Παράλληλα, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του OPEN TV στην Τουρκία Μαρία Ζαχαράκη, «έπειτα από  έρευνα που έγινε στις οικίες των υπόπτων, βρέθηκαν ευρώ και τουρκικές λίρες που εκτιμάται ότι αφαίρεσαν από το θύμα, τιμαλφή, πλαστικές χειροπέδες και προσωπικά αντικείμενα που ανήκουν στο θύμα. Η δικαστική έρευνα συνεχίζεται».

Send this to a friend