• Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου
  • 21:32

Αθήνα

12 oC

αραιές νεφώσεις

Ρε μεγάλε το τερμάτισες! Ινδός μηχανικός στο αφεντικό του: Δεν μπορώ να έρθω για δουλειά γιατί είμαι θεός

Μία δικαιολογία που πολλοί θα μπορούσαν να επικαλεστούν για να βρουν την ευκαιρία να μην πάνε στη δουλειά τους την Δευτέρα, χρησιμοποίησε ένας μηχανικός από την Ινδία, γνωστός για τις κοπάνες του.  

Ο Ραμεσάντρα Φεφάρ, ανακοίνωσε στους εργοδότες του ότι δεν μπορεί να πάει για δουλειά καθώς είναι «πολύ απασχολημένος» όντας η 10η ενσάρκωση του θεού Βισνού. Ο Ινδός έδωσε αυτή την απάντηση μετά από μέμο που του έστειλαν οι προϊστάμενοί του και του ζητούσαν τον λόγο για την απουσία του από το γραφείο του στο Γκουτζαράτ για 16 ημέρες σε διάστημα οκτώ μηνών.

«Είμαι ο Κάλκι, η 10η μετενσάρκωση του Λόρδου Βισνού», απάντησε εγγράφως. «Κάνω μετάνοια στο σπίτι εισερχόμενος στην πέμπτη διάσταση για να αλλάξω την παγκόσμια συνείδηση. Αυτό το έργο δεν μπορώ να κάνω στο γραφείο», πρόσθεσε.

Ο μηχανικός επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι είναι «σκεύος» του ινδουιστή θεού, που απεικονίζεται συνήθως με τέσσερα χέρια και μπλε δέρμα, όταν ερωτήθηκε σχετικά από την ινδική τηλεόραση το Σάββατο.

«Ακόμα κι αν δεν το πιστεύετε, είμαι πράγματι η δέκατη ενσάρκωση του Λόρδου Βισνού και θα το αποδείξω τις επόμενες ημέρες» δήλωσε στους δημοσιογράφους.

«Συνειδητοποίησα ότι είμαι το σκεύος του Κάλκι όταν ήμουν στο γραφείο μου το Μάρτιο του 2010. Από τότε, έχω θεϊκές δυνάμεις. Γελάτε μαζί μου γιατί είστε ανίκανοι να δείτε το Θεό εντός μου» επέμεινε. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι έσωσε την Ινδία από την ξηρασία, προσθέτοντας: «Ακριβώς επειδή είμαι το σκεύος του Κάλκι, έβρεξε πολύ στην Ινδία».

Send this to a friend