Αθήνα

17 oC

αίθριος καιρός

ΗΠΑ: Δασκάλα που έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή της, σκότωσε τον άνδρα της και αυτοκτόνησε

Ένα άγριο έγκλημα συντάραξε τις τελευταίες ημέρες τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Ένα άγριο έγκλημα συντάραξε τις τελευταίες ημέρες τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Μια 63χρονη δασκάλα, που φέρεται να έκανε σεξ με μαθητή της στο σχολείο, σκότωσε τον άνδρα της και αυτοκτόνησε μετά τη σύλληψή της. Η Emma Ogle συνελήφθη ανήμερα του Halloween και με την κατηγορία της ερωτική  σχέση με 17χρονο μαθητή της.

Λίγες ημέρες αργότερα, συνάδελφοι του συζύγου της ενημέρωσαν συγγενικό του πρόσωπο για την απουσία του από τη δουλειά του. Ο συγγενής της οικογένειας ενημέρωσε την αστυνομία πως είδε τη δασκάλα με ένα όπλο. Όταν οι αδρες των ειδικών δυνάμεων μπήκα στο σπίτι της, βρήκαν νεκρό το ζευγάρι. Από την έρευνα της αστυνομίας προκύπτει ότι η Ογκλ πυροβόλησε πρώτα τον 59χρονο σύζυγό της προτού στρέψει πάνω της το όπλο της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 63χρονη είχε ερωτικές επαφές με τον 17χρονο μαθητή της από το περασμένο καλοκαίρι.  Σημειώνεται ότι στη Βόρεια Καρολίνα η νόμιμη ηλικία για σεξουαλική συναίνεση είναι τα 16, αλλά εξακολουθεί να θεωρείται παράνομη όταν το ένα εκ των δύο ατόμων ασκεί με κάποιο τρόπο εξουσία στο άλλο, στη συγκεκριμένη περίπτωση μια δασκάλα μ’ έναν μαθητή.  Ο μαθητής ενημέρωσε μέλος του προσωπικού του σχολείο για τη σχέση του με τη δασκάλα και η Ογκλ τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Send this to a friend