Αθήνα

 

10 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

eortologio 3 171 1 1 1 1 3
Εορτολόγιο: Μεγάλη μέρα σήμερα – Ποιοι γιορτάζουν 21 Μαρτίου

ΔΙΕΘΝΗ

Ηρωικός σύζυγος πήδηξε πάνω σε καρχαρία για να σώσει τη γυναίκα του… και τα κατάφερε!

Ένας άνδρας πήδηξε πάνω σε έναν μεγάλο λευκό καρχαρία για να σώσει τη σύζυγό του που δέχτηκε επίθεση στη Νέα Νότια Ουαλία.

Δείτε επίσης

Τσίπρας: «Ο λαός μας τιμά σήμερα την Παναγία- Τη Μάνα που προστατεύει τους αδύναμους και σκέπει τους αδικημένους»
Φθιώτιδα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο ντελιβεράς που χτύπησαν και μαχαίρωσαν 5 άτομα- Τον άφησαν αιμόφυρτο και εξαφανίστηκαν

Ο άνδρας γρονθοκόπησε, μάλιστα, τον μεγάλο καρχαρία, στην παραλία του Πορτ Μακουόρι.

Η εφημερίδα Sydney Morning Herald έγραψε ότι η Σαντέλ Ντόιλ, 35 ετών, δέχτηκε επίθεση από έναν καρχαρία μήκους 2-3 μέτρων ενώ έκανε σερφ στη Σέλι Μπιτς.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο μεγάλο σαρκοβόρο την τραυμάτισε σοβαρά στο δεξί πόδι.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της υπηρεσίας διάσωσης NSW Στίβεν Πιρς, ο σύζυγος της Ντόιλ δεν δίστασε ούτε λεπτό: πήδηξε από τη δική του σανίδα του σερφ πάνω στον καρχαρία. “Αυτός ο τύπος έκανε κουπί και πήδηξε από τη σανίδα του πάνω στον καρχαρία και τον χτύπησε για να την αφήσει. Μετά, την βοήθησε να βγει στην ακτή. Εντελώς τρελό, πραγματικά ηρωικό”, είπε.

Η εφημερίδα, που δεν κατονομάζει τον ηρωικό σύζυγο, ανέφερε ότι η Ντόιλ δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες επί τόπου από περαστικούς και τραυματιοφορείς που κατόπιν την μετέφεραν στο νοσοκομείο. Η κατάστασή της είναι σταθερή.

Η παραλίες στο Πορτ Μακουόρι έκλεισαν μετά το επεισόδιο αυτό. Η NSW παρακολουθεί την περιοχή για να εντοπίσει τον καρχαρία.

Αυστραλία: Νεκρός 17χρονος σέρφερ μετά από επίθεση καρχαρία

Επίθεση καρχαρία δέχθηκε ένας 17χρονος σέρφερ που βρισκόταν στα ανοιχτά των ανατολικών ακτών της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο νεαρός έκανε σερφ στο Γούλι Μπιτς, σε απόσταση 630 χιλιομέτρων βόρεια του Σίδνεϊ, όταν τον δάγκωσε στο πόδι ο καρχαρίας. «Πολλοί σέρφερ έσπευσαν να τον βοηθήσουν και να τον μεταφέρουν στην παραλία», εξήγησε η αστυνομία της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε.

Ο 17χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο, παρά τις προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν.

Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Έπος! Μαγαζί στα Χανιά κλείνει στις 12 με… τον «Ήλιο» του ΠΑΣΟΚ στη διαπασών (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτιά σε εργοστάσιο στην Μεταμόρφωση: Μήνυμα από το 112- «Κλείστε πόρτες και παράθυρα, επικίνδυνοι καπνοί»

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Στους ιερείς δεν επιτρέπονται τα λόγια και οι φανφάρες και οι επιδείξεις, αλλά το ουσιαστικό έργο»

Η έκκληση του Νίκου Βέρτη για την τήρηση των μέτρων μέσα στο κέντρο διασκέδασης- Τι είπε στους θαμώνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κορονοϊός: Ακόμη ένας νεκρός από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι – Στους 225 οι θάνατοι

O τορπιλισμός της «Έλλης» ανήμερα του 15Αυγουστου στο λιμάνι της Τήνου

Ροή Ειδήσεων

via anilikon

22/03/2025 | 07:30

Βία ανηλίκων: Παιδιά κατήγγειλαν ξυλοδαρμούς από συμμαθητές τους σε Εύβοια και Θεσσαλονίκη

21/03/2025 | 23:30

Επιμένει ο Νετενιάχου παρά τη δικαστική απόφαση – «Η κυβέρνηση αποφασίζει ποιος θα είναι ο επικεφαλής της Σιν Μπετ»

21/03/2025 | 23:20

Φώτης Σεργουλόπουλος σε Ιλένια Ουίλιαμς: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν σε βοήθησε σε αυτό το κομμάτι;»
troxaio amaliada

21/03/2025 | 23:10

Αύξηση κατά 1,4% σημείωσε το 2023 ο αριθμός των τροχαίων δυστυχημάτων, σε σχέση με το 2022

21/03/2025 | 23:00

SFGFF: Η Φλομαρία Παπαδάκη στο Σαν Φρανσίσκο

21/03/2025 | 22:50

Μήνυμα υποστήριξης Β. Πούτιν στον προσωρινό πρόεδρο της Συρίας: Έτοιμοι να συμμετάσχουμε σε «πρακτική συνεργασία»
arvaniti

21/03/2025 | 22:42

Μπέττυ Αρβανίτη: Γιατί γύριζε πάντα τις ταινίες της καλοκαίρι και όχι χειμώνα;

21/03/2025 | 22:42

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι κάτι που έχω συζητήσει με τον ψυχίατρό μου, το λέω λοιπόν και εδώ μπροστά στον κόσμο»

21/03/2025 | 22:40

Το Σάββατο ενώπιον εισαγγελέα και δικαστή ο Ιμάμογλου – Οργή λαού και νέες μαζικές διαδηλώσεις
xatzidou

21/03/2025 | 22:40

Ελένη Χατζίδου – «Πυρά» κατά της Μαρίας Σολωμού: «Έχει μείνει λίγο στο 2006, στους Singles, αυτό είναι τσουβάλιασμα»

21/03/2025 | 22:38

Ελ. Βενιζέλος: Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες – Μεγάλη πιθανότητα να εκτελεστούν αύριο τα δρομολόγια για Χίθροου

21/03/2025 | 22:38

Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Φωτιά στο υπόγειο του νοσοκομείου – Επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής
5687807 scaled 1

21/03/2025 | 22:38

Κλείνουν τρεις δομές φιλοξενίας – Εξοικονομούνται περισσότερα από 3,5 εκατ. ευρώ

21/03/2025 | 22:30

Νέα δημοπρασία εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας του Ελληνικού Δημοσίου

21/03/2025 | 22:20

Η Ευρώπη χρειάζεται χρήματα για να στηρίξει την Ουκρανία – Ο λόγος που δεν «ξεπαγώνει» τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία
screenshot 1
Λονδίνο: Κλειστό το αεροδρόμιο Χίθροου λόγω μεγάλης φωτιάς σε ηλεκτρικό υποσταθμό – Ακυρώνονται χιλιάδες πτήσεις
screenshot 13
Τουρκία: Τη χειρότερη εβδομάδα από το 2023 διένυσε η λίρα
45100 20170227 sooc1488195487
Γιατί η Ευρώπη δεν ξοδεύει τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για την Ουκρανία
w21 62241
Η κυβέρνηση του Ισραήλ καθαίρεσε τον επικεφαλής της υπηρεσίας εσωτερικής ασφαλείας και αντικατασκοπείας
1200 bb7cfeda d5fb 4dfd b4f2 f2dcc445de51
Εκρέμ Ιμάμογλου: Νέες διαδηλώσεις στην Τουρκία – «Είμαστε εκατομμύρια» η φωνή των οργισμένων πολιτών
screenshot 23
Ζιζέλ Πελικό: Η γυναίκα σύμβολο της Γαλλίας θα εκδώσει τα απομνημονεύματά της – «Θα διηγηθώ την ιστορία μου με τις δικές μου λέξεις»