• Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου
  • 12:09

Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Απίστευτη καταγγελία από Ρωσίδα καλλονή: «Ο Πούτιν προσπάθησε να με δηλητηριάσει με ποντικοφάρμακο»

Μοντέλο από τη Ρωσία πιστεύει ότι το Κρεμλίνο τη θέλει νεκρή. Ο λόγος για την Άνα Σαπίρο που πιστεύει ότι αποπειράθηκαν να τη σκοτώσουν μαζί με τον άντρα της με δηλητήριο. 

Όπως υποστηρίζει, πήγε μαζί με τον 42χρονο σύζυγό της, Άλεξ Κινγκ, για φαγητό σε εστιατόριο το βράδυ της Κυριακής και αρρώστησαν μετά το δείπνο.

Όπως η ίδια καταγγέλλει, ο άνδρας της αισθάνθηκε άσχημα και πήγε στην τουαλέτα. Όταν πήγε να τον βρει τον αντίκρισε πεσμένο στο πάτωμα «να βγάζει αφρούς από το στόμα». Λίγα λεπτά αργότερα, κατέρρευσε και εκείνη.

Ο 42χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει σε αρκετά σοβαρή κατάσταση. Υπάρχουν φόβοι  ότι το δηλητήριο με στρυχνίνη που κατανάλωσε έχει επηρεάσει ζωτικά του όργανα. Η 30χρονη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και δεν υπέστη ανεπανόρθωτη ζημιά επειδή έφαγε πολύ μικρότερη μερίδα από τον άνδρα της.

Σε επιφυλακή είναι οι Αρχές του Σάλσμπερι  καθώς πηγές στις βρετανικές δυνάμεις ασφαλείας υποψιάζονται ότι πρόκειται για μία ακόμα επίθεση με χημικά όπλα στην πόλη, μετά την δηλητηρίαση των Σκριπάλ.

Η Άνα Σαπίρο είναι part time μοντέλο από τη Ρωσία, και μετακόμισε στο Λονδίνο το 2008, όπου γνώρισε τον κ. Κινγκ με τον οποίο και παντρεύτηκε τον περασμένο μήνα. Η ίδια πιστεύει ακράδαντα ότι οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες την θεωρούν κατάσκοπο, γι'αυτό δηλητηρίασαν εκείνη και τον άντρα της.

Send this to a friend