Αθήνα

20 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Παπαχελάς για Δένδια-Τσαβούσογλου: Δεν πήγε καλά – Θα μπορούσε να χειροτερέψει η κατάσταση με μονομερή ενέργεια της Τουρκίας

ΔΙΕΘΝΗ

Καταρρέει η αυτοκρατορία του Τζέιμι Όλιβερ – Τουλάχιστον 1.000 άνθρωποι στο δρόμο

Ο Τζέιμι Όλιβερ, ένας από τους πιο διάσημους σεφ στον κόσμο, βλέπει να χάνει τα εστιατόρια του το ένα μετά το άλλο...

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα, κινδυνεύουν 1.300 θέσεις εργασίας, καθώς μπαίνουν διαχειριστές σε καταστήματα και εστιατόρια.

Σύμφωνα με το BBC και τον Guardian, οι διαχειριστές που μπαίνουν στις επιχειρήσεις του αποτελούν κίνδυνο για πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας.

«Είμαι βαθιά λυπημένος με αυτή την εξέλιξη και θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό και τους προμηθευτές που έβαλαν την καρδιά και την ψυχή τους σε αυτές τις επιχειρήσεις για πάνω από μια δεκαετία. Συναισθάνομαι πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση για όλους όσοι επηρεάζονται άμεσα», δήλωσε ο Τζέιμι Όλιβερ και ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν στα εστιατόριά τους και δούλεψαν με την καρδιά τους γι’ αυτά.

Σημειώνεται ότι τα προβλήματα για τον διεθνούς φήμης σεφ ξεκίνησαν από τον Φεβρουάριο του 2018, όταν η εταιρεία ανακοίνωσε το κλείσιμο 12 από τα 37 εστιατόρια, ενώ χάθηκαν 450 θέσεις εργασίας. Ένα χρόνο πριν (2017), ο Τζέιμι Όλιβερ,  είχε κατηγορήσει το Brexit για το κλείσιμο έξι εστιατορίων, υποστηρίζοντας πως υπάρχουν ελλείψεις λόγω της εμπορικής κατάστασης.

Προκλητικός ο Ερντογάν: «Ο Τσαβούσογλου έβαλε τον Δένδια στην θέση του»
Τουρκικός Τύπος για Δένδια: «Προκάλεσε με σκανδαλώδεις δηλώσεις και απαράδεκτες κατηγορίες»
Θλίψη στη Βρετανία: Πέθανε η «θεία Πόλυ» του Peaky Blinders, Έλεν ΜακΡόρι
Τσαβούσογλου για Δένδια: Ξεπέρασε τα όρια – Τι μου ζήτησε η ελληνική πλευρά πριν από τη συνέντευξη Τύπου
«Αντίποινα» από Ρωσία: Απέλασε 10 Αμερικανούς διπλωμάτες
Κούβα: Ο Ραούλ Κάστρο παραδίδει την ηγεσία του Κόμματος στη “νέα γενιά”