• Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου
  • 16:09

Αθήνα

7 oC

ψιχάλες μικρής έντασης

Καθολικός ιερέας εξανάγκασε 16χρονη να του κάνει στοματικό έρωτα και ισχυρίστηκε ότι ήταν ...ατύχημα

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι προκλητικοί ισχυρισμοί ενός καθολικού ιερέα που κατηγορείται ότι εξανάγκασε 16χρονο κορίτσι να του κάνει στοματικό έρωτα.

Όπως έγινε γνωστό, ο ιερέας όχι μόνο δεν έδειξε μετάνοια, αλλά έφτασε στο άλλο άκρο, λέγοντας πως ήταν «παρεξήγηση» και ότι προήλθε από «ατύχημα».

Ο 76χρονος John A Sarro από το Delaware των Ηνωμένων Πολιτειών, έγραψε ισττορία, τόσο γιατί ήταν ο πρώτος καθολικός παπάς που δικάστηκε στις ΗΠΑ, όσο και για την υπερασπιστική γραμμή που επέλεξε να ακολουθήσει, προκαλώντας οργή με τους ισχυρισμούς του.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο ηλικιωμένος κατηγορείται για το βιασμό ενός 16χρονου κοριτσιού πριν από 25 χρόνια, υποστηρίζοντας ότι ήταν παρεξήγηση και ότι όλα συνέβησαν από ατύχημα.

Ωστόσο, οι λεπτομέρειες από το κατηγορητήριο, προκαλούν σοκ. Ο καθολικός ιερέας φέρεται να άγγιξε στο στήθος το κορίτσι, και ακολούθως να την υποχρέωσε δια της βίας να του κάνει στοματικό σεξ και να επιδοθεί σε ερωτικές περιπτύξεις μαζί του.

Οι καταγγελίες έγιναν το 2011, αλλά δεν υπήρχε το τυπικό της άδειας για περαιτέρω έρευνα στην εκκλησία από την αστυνομία.

Send this to a friend