Αθήνα

9 oC

αραιές νεφώσεις

Κόμπι Μπάιαντ: Ταυτοποιήθηκε η σορός του - Τι αποκάλυψε η ερευνήτρια για τις συνθήκες του δυστυχήματος

Ανασύρθηκαν και οι 9 σοροί των θυμάτων, μεταξύ των οποίων του Κόμπε Μπράιαντ και της 13χρονης κόρη του.

Ανασύρθηκαν και οι 9 σοροί των θυμάτων, μεταξύ των οποίων του Κόμπε Μπράιαντ και της 13χρονης κόρη του.

Ήδη οι Αρχές ταυτοποίησαν τη σορό του 56χρονου προπονητή Τζον Αλτομπέλι, του πιλότου του ελικοπτέρου, Αρα Ζομπαγιάν και της 45χρονης προπονήτριας Σάρα Τσέστερ., ανάμεσα τους και του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, αναγνωρίστηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα.

Σημειώνεται ότι η ταυτοποίηση ήταν δύσκολη, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης και της φωτιά που ξέσπασε αμέσως μετά. , δεν ήταν εύκολο να αναγνωρίσουν τα θύματα.  Η ερευνήτρια της υπόθεσης, Τζένιφερ Χόμεντι δήλωσε πως το ελικόπτερο με τα εννέα μέλη, πετούσε υπερβολικά χαμηλά και η ταχύτητα της πτώσης ήταν μεγαλύτερη των 2.000 ποδιών το λεπτό.

«Γνωρίζουμε ότι η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και ότι το ελικόπτερο έγειρε αριστερά. Ήταν ένα τρομακτικό πεδίο ατυχήματος».  Από τις έρευνες προκύπτει ότι λόγω της ομίχλης ο πιλότος δεν είχε ορατότητα και οδηγούσε στα τυφλά με αποτέλεσμα να μη διακρίνει τον λόφο, καθώς το ελικόπτερο δεν διέθετε σύστημα εντοπισμού.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες Αρχές, οι πτήσεις στην περιοχή είχαν απαγορευτεί ως το απόγευμα της ημέρας που σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα.

Send this to a friend