Αθήνα

8 oC

ελαφρές νεφώσεις

Κοροναϊός: Έξι νεκροί στην Ιταλία - Καλπάζει η «φονική» επιδημία

Έκτος ασθενής έφυγε από τη ζωή από τον κοροναϊό στη βόρεια Ιταλία, σύμφωνα με τις Αρχές.

Έκτος ασθενής έφυγε από τη ζωή από τον κοροναϊό στη βόρεια Ιταλία, σύμφωνα με τις Αρχές.

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στην Ιταλία, φτάνοντας συνολικά τους 6 ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού είναι στα 224.

Το τελευταίο θύμα είναι μια γυναίκα στην πόλη Κρέμα, η οποία βρέθηκε θετική στο τεστ κορωνοϊού, και πέθανε στο νοσοκομείο της Μπρέσια. Η γυναίκα ήταν καρκινοπαθής και είχε επιβαρυμένη κλινική εικόνα.

Ποια είναι τα τρία θύματα στην Ιταλία

Το πρώτο θύμα του κοροναϊού είναι ο 78χρονος Αντριάνο Τρεβιζάν, ένας συνταξιούχος οικοδόμος, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στο Σκιαβόνια. Το δεύτερο θύμα είναι μια 75χρονη γυναίκα, που είχε πάει στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου του Κοντόνιο, στην περιοχή Λόντι, για μια αναπνευστική κρίση. Στο ίδιο νοσοκομείο βρισκόταν ο υποτιθέμενος πρώτος «ασθενής», ένας 38χρονος από τον οποίο μεταδόθηκε ο ιός στη συνταξιούχο, η οποία λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρή. Το τρίτο θύμα είναι μία 68χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στην εντατική με ογκολογικά θέματα.

Οι ιταλικές περιοχές που πλήττονται περισσότερο είναι η Λομβαρδία, το Βενέτο και η περιοχή Εμίλια Ρομάνα. Αυτή την ώρα η Ιταλία βρίσκεται στην τρίτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη, μετά την Κίνα και τη Νότια Κορέα. Η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσουν τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τα μουσεία, ενώ η Αυστρία διέκοψε τις σιδηροδρομικές συνδέσεις με την Ιταλία.

Send this to a friend