Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

La Jonquera: Το χωριό με τις 1.800 ιερόδουλες που έχει γίνει το μεγαλύτερο πορνείο της Ευρώπης (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένα μικρό χωριό στην Ισπανία που ονομάζεται La Jonquera έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο πορνείο, καθώς εκεί ζουν εκατοντάδες ιερόδουλες.

Ένα μικρό χωριό στην Ισπανία που ονομάζεται La Jonquera έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο πορνείο, καθώς εκεί ζουν εκατοντάδες ιερόδουλες.

Στέκονται στους δρόμους του χωριού περιμένοντας την πελατεία τους, για τον λόγο αυτό έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα ο σεξοτουρισμός.

Το χωριό αριθμεί 3,5 χιλιάδες κατοίκους και συχνά έχει αποτελέσει σημείο αντιπαράθεσης  για τους Ευρωπαίους.  Οι ντόπιοι παραπονιούνται επειδή ο τόπος τους έχει ταυτιστεί με τον σεξοτουρισμό, ωστόσο οι επισκέπτες μένουν ευχαριστημένοι από τις ενεργές ιερόδουλες της περιοχής.

LA JONQUERA ALT EMPORDA PROSTITUCION EN LA NII ENTRE GIRONA I LA JONQUERA 08-08-2016 FOTO JOAN CASTRO ICONNA

Μάλιστα, οι περισσότεροι επισκέπτες προέρχονται από τη Γαλλία, καθώς το χωριό βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη χώρα τους.  Πολλοί είναι εκείνοι που περνούν τα σύνορα και επισκέπτονται το La Jonquera με μοναδικό σκοπό να περάσουν μερικές ώρες στα χέρια των έμπειρων εργατριών του sex.

«Το πρώτο πράγμα που βλέπει κανείς με το μπαίνει στη χώρα είναι οι πόρνες. Αυτό αποτελεί πρόβλημα που αφορά όλη τη χώρα, όχι μόνο το χωριό», υπογραμμίζει η δήμαρχος του χωριού, Σόνια Μαρτίνεζ. Η Ισπανία είναι επίσης γνωστή για τα μεγάλα sex clubs  με το «Paradise» στη βορειοανατολική Ζιρόνα, να είναι ο δημοφιλέστερο.

Έχει 80 δωμάτια όπου εκατοντάδες κορίτσια περιμένουν τους επισκέπτες, τους οποίους χρεώνουν με 120 ευρώ την ώρα.  Εκεί βρίσκονται οι ομορφότερες ιερόδουλες της χώρας που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Κατά καιρούς πολλοί έχουν επιχειρήσει να κλείσουν το Paradise με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να δηλώνει: «Προσφέρω στα κορίτσια μου πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο και τις αφήνω να κρατάνε ό,τι βγάζουν από τη δουλειά. Το λέτε αυτό εκμετάλλευση;».

Βέβαια, υπάρχουν αρκετές ανησυχίες σχετικά με τους κανόνες προστασίας τόσο των ιερόδουλων όσο και των πελατών, οι οποίοι επιδίδονται σε σεξουαλικές περιπτύξεις μεταξύ τους.

Send this to a friend