
ΔΙΕΘΝΗ
Δύο χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον Τζέφ Μπέζος, η ΜακΚένζι Σκοτ παντρεύτηκε ξανά.
Ο νέος της σύζυγος είναι ο Νταν Τζούετ, εκπαιδευτικός από το Σιάτλ, ο οποίος μάλιστα είναι δάσκαλος φυσικών επιστημών στο ιδιωτικό σχολείο που φοιτούν τα παιδιά της με τον Μπέζος.
Το ιδιωτικό σχολείο στο οποίο εργάζεται ο νέος σύζυγος της Μακένζι Σκοτ είναι διάσημο για το επίπεδο σπουδών που προσφέρει και τα δίδακτρα σε αυτό αγγίζουν τα 38.000 δολάρια τον χρόνο, ενώ από εκεί έχει αποφοιτήσει και ο Μπιλ Γκέιτς.
Η σελίδα της στην Amazon αναφέρει πλέον ότι «ζει στο Σιάτλ με τα τέσσερα παιδιά της και τον σύζυγό της Νταν».

Ο γάμος της Σκοτ με τον Μπέζος κράτησε 25 χρόνια και τον βοήθησε να ξεκινήσει την Amazon το 1994. Σχολιάζοντας τον γάμο της πρώην συζύγου του ο Τζεφ Μπέζος είπε: «Ο Νταν είναι τόσο σπουδαίος τύπος και είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος για αυτούς».
Σημειώνεται ότι όταν χώρισε το 2019, η κ. Σκοτ έγινε η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου καθώς το μερίδιό της στην Amazon ήταν πάνω από 16% ενώ έλαβε ακόμη 4% στο πλαίσιο της συμφωνίας διαζυγίου. Η ιστοσελίδα Giving Pledge αφορά δισεκατομμυριούχους που έχουν υποσχεθεί να δωρίσουν το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας τους σε φιλανθρωπίες. Σύμφωνα με το Forbes η περιουσία της ΜακΚένζι Σκοτ αγγίζει τα σε 53 δις δολάρια.
Η πρώην σύζυγος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου Τζεφ Μπέζος, η Μακένζι Μπέζος δώρισε 36 δισεκατομμύρια δολάρια, σε φιλανθρωπίες, σχεδόν έξι μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον ιδρυτή του κολοσσού της Amazon.