• Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου
  • 23:54

Αθήνα

7 oC

ελαφρές νεφώσεις

Μέγκαν Μαρκλ: To Megxit ήταν ό,τι καλύτερο - Το περιβάλλον ήταν τοξικό, θα αλλάξουμε το status quo, είπε σε φίλους

Στον Καναδά απολαμβάνουν πλέον την οικογενειακή ζωή τους η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι και τον γιο τους, Άρτσι.

Στον Καναδά απολαμβάνουν πλέον την οικογενειακή ζωή τους η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι και τον γιο τους, Άρτσι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μέγκαν Μαρκλ έχει δηλώσει σε φίλους της ότι η απόφαση τους να αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια ήταν το καλύτερο πράγμα για τον πρίγκιπα Χάρι: «Είπε πως, όπως κι αυτή, το πνεύμα του είχε συνθλιβεί και πως απλά δεν μπορούσε να τον βλέπει να υποφέρει άλλο».

Φίλος της Μέγκαν Μαρκλ μίλησε στην Daily Mail για το Megxit: «Η Μέγκαν και ο Χάρι δεν σχεδιάζουν να αλλάξουν την ιστοσελίδα τους ή το όνομά τους στο Instagram. Θεωρούνται ακόμη ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ. Και θα κρατήσουν τη λέξη Royal. Η Μέγκαν περιγράφει τον εαυτό της και τον Χάρι ως τους παίκτες που έρχονται να κάνουν την αλλαγή και η μοίρα τους είναι να αλλάξουν το status quo. Και τώρα μπορούν πλέον να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους».«Η Μέγκαν Μαρκλ έλεγε στους στενούς της φίλους πως αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε ποτέ να συμβεί στον Χάρι. Πως τώρα θα "ανθίσει" περισσότερο και πως η αγάπη της γι’ αυτόν τα έκανε όλα δυνατά». 

Όπως υποστήριξε η Μέγκαν Μαρκλ «είπε στους φίλους της πως δεν υπάρχει βιασύνη για να φύγουν από το μέρος που μένουν. Και πως είναι ευπρόσδεκτοι να ζήσουν εκεί όσο θέλουν. Η Μέγκαν το αποκαλεί ένα ευτυχισμένο μέρος και λέει ότι τους τελευταίους μήνες νιώθει αυτό το μέρος σαν στο σπίτι της, πράγμα που δεν ένιωσε ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Το βράδυ της Δευτέρας ο πρίγκιπας Χάρι προσγειώθηκε στο Βανκούβερ με τη Μέγκαν Μαρκλ να απαθανατίζεται αγκαλιά με τον γιο της και τα δύο της σκυλιά το πρωί της Δευτέρας σε πάρκο κοντά στο σπίτι της. Το διάσημο βασιλικό ζευγάρι απειλεί με μηνύσεις μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών που δείχνουν τη Μέγκαν Μαρκλ με τον Άρτσι.

Send this to a friend