• Παρασκευή, 26 Απριλίου
  • 01:05

Αθήνα

16 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αποκάλυψη-βόμβα της Μισέλ Ομπάμα: «Έχω κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση και με τον Μπαράκ πηγαίνουμε σε σύμβουλο γάμου»

Θα πάρουν συνολικά για τα επόμενα δύο βιβλία που θα γράψουν περισσότερα από 60 εκατομμύρια δολάρια και οι δύο μαζί. Είναι αυτονόητο ότι δεν θα τους χάριζαν, οπότε το ζεύγος Ομπάμα, διότι γι αυτούς πρόκειται, έπρεπε να σκάψει βαθιά στην προσωπική του ζωή.

Θα πάρουν συνολικά για τα επόμενα δύο βιβλία που θα γράψουν περισσότερα από 60 εκατομμύρια δολάρια και οι δύο μαζί. Είναι αυτονόητο ότι δεν θα τους χάριζαν, οπότε το ζεύγος Ομπάμα, διότι γι αυτούς πρόκειται, έπρεπε να σκάψει βαθιά στην προσωπική του ζωή.

Το πρώτο «διαμάντι» που θα βγει από τις μελλοντικές αυτοβιογραφίες του και ειδικά αυτή της Μισέλ είναι η οδυνηρή εμπειρία μιας αποβολής που είχε πριν από 20 χρόνια, καθώς και ότι υποβλήθηκε σε εξωσωματική γονιμοποίηση για να αποκτήσει τις δύο κόρες της, Σάσα και Μαλία.

Ακόμα κι αυτή η οικογένεια, με την τόσο μεγάλη δημοφιλία, έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες όπως - γενναιόδωρα - αποκάλυψε η Μισέλ Ομπάμα στην εκπομπή Good Morning America του AB με αφορμή την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της με τίτλο «Becoming» στις 13 Νοεμβρίου.

Τα απομνημονεύματα της Μισέλ θα κυκλοφορήσουν μετά από συμφωνία του ζεύγους Ομπάμα με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House, με βάση την οποία εκείνη και ο πρώην πρόεδρος θα γράψουν από ένα βιβλίο. Φέρεται ότι θα λάβουν συνολικά ποσό που ξεπερνά τα 60 εκατομμύρια δολάρια.

Αισθάνθηκε «μόνη και χαμένη» μετά την αποβολή που της συνέβη πριν από περίπου δύο δεκαετίες. «Ένιωσα σαν να απέτυχα επειδή δεν γνώριζα πόσο συχνά συμβαίνουν αποβολές, αφού δεν μιλούσαμε γι’ αυτό το θέμα. Βιώνουμε τον πόνο μας, νιώθοντας ότι έχουμε καταρρεύσει. Είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι νέες μητέρες ότι συμβαίνουν και αποβολές», είπε.

Στην ίδια συνέντευξη είπε ακόμη ότι όταν ήταν περίπου 34 ετών συνειδητοποίησε ότι «το βιολογικό ρολόι είναι πραγματικό» κι ότι «η παραγωγή ωαρίων περιοριζόταν», και γι’ αυτό αποφάσισε να καταφύγει στην εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Νομίζω ότι το χειρότερο που κάνουμε ως γυναίκες η μία στην άλλη είναι που δεν μιλάμε με ειλικρίνεια για τα σώματά μας και το πώς λειτουργούν», τόνισε.

Μιλά όνως και για τον έρωτα η 54χρονη Μισέλ και περιγράφει στο βιβλίο της πώς ερωτεύτηκε τον μέλλοντα άνδρα της μια καλοκαιρινή βραδιά στο Σικάγο: «Μόλις επέτρεψα στον εαυτό μου να νιώσει κάτι για τον Μπαράκ, με κατέκλυσαν αισθήματα, μια έκρηξη λαχτάρας, ευγνωμοσύνης, πλήρωσης και θαυμασμού»

Καταρρίπτοντας την εικόνα του τέλειου ζευγαριού που έχουν πολλοί Αμερικανοί για τους πρώην ενοίκους του Λευκού Οίκου, η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε ακόμη ότι ο γάμος της δοκιμάστηκε κατά καιρούς, όπως τότε που ο Μπαράκ Ομπάμα εξελέγη γερουσιαστής και την άφηνε μόνη στο σπίτι να κάνει τις ενέσεις της εξωσωματικής.

«Για μας η προσφυγή σε σύμβουλο γάμου ήταν ένας απ’ τους τρόπους, όπου μάθαμε πώς να λύνουμε συζητώντας τις διαφορές μας. Γνωρίζω πολλά νεαρά ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα και νομίζουν ότι κατά κάποιο τρόπο κάτι τρέχει μεταξύ τους. Και θέλω να γνωρίζουν ότι η Μισέλ κι ο Μπαράκ Ομπάμα, που έχουν έναν καταπληκτικό γάμο και αγαπιούνται, δουλεύουν για αυτό. Κι όποτε υπάρχει ανάγκη, ζητάμε βοήθεια για τον γάμο μας»...

Send this to a friend