• Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου
  • 20:01

Αθήνα

12 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αδιανόητο! Μητέρα επιχείρησε να εκπορνεύσει την κόρη της μέσω διαδικτύου- Κατέγραφε σε βίντεο την κακοποίησή της

Δε χωρά ανθρώπου νους τις αρρωστημένες πράξεις στις οποίες προχώρησε μία 44χρονη μητέρα στο Τέξας εις βάρος της μόλις 8 ετών κόρης της.

Η 44χρονη Carrie Songer Kelly από το Τέξας βιντεοσκοπούσε την αρρωστημένη σεξουαλική κακοποίηση της 8χρονης κορούλας της.

Αποπειράθηκε να την εκπορνεύσει μέσω διαδικτύου για 75,6 λίρες. Οι αρχές βρήκαν στο κινητό της τηλέφωνο δύο σοκαριστικά βίντεο κακοποίησης της ανήλικης κόρης της.

Προσπάθησε να εκπορνεύσει την 8χρονη κορούλα της μέσω διαδικτύου σε έναν άντρα από τη Νεμπράσκα.

Με username CKelly74, η 44χρονη συζήτησε online το ενδεχόμενο να εκπορνευτεί η ίδια και η 8χρονη κορούλα της με αντάλλαγμα χρήματα.

Ο άντρας πήγε κατευθείαν στην αστυνομία στο Wayne και οι αξιωματικοί μίλησαν στη 44χρονη χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό του.

Η 44χρονη παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν είχε κακοποιήσει και άλλα παιδιά. Είχε στην κατοχή της υλικό παιδικής πορνογραφίας. Είχε συμφωνήσει να συναντηθεί με τον άντρα για να εκπορνευτούν έναντι χρημάτων με την ανήλικη κορούλα της.

Δεν εμφανίστηκε στο προγραμματισμένο ραντεβού τους στις 28 Δεκεμβρίου. Συνέχισε ωστόσο να επικοινωνεί με τον μυστικό αστυνομικό που διαχειριζόταν τον λογαριασμό του άλλου χρήστη.

Στις 4 Ιανουαρίου οι αρχές εντόπισαν τη 44χρονη στο σχολείο της κόρης της. Παραδέχτηκε ότι ήταν εκείνη που συμμετείχε σε αυτές τις συνομιλίες. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το τηλέφωνό της όπου και εντόπισαν σοκαριστικά βίντεο.

Send this to a friend